nlc.hu
Sztárok

Idősotthonba fog költözni Endrei Judit

Fordulópontot vesz Endrei Judit élete, lányai is elfogadták a legendás tévébemondó döntését

Endrei Judit már eltervezte, mi lesz, ha egyszer már nem lesz képes aktív életet élni.

Endrei Judit szerint a mai felgyorsult világban már nem lehet elvárni a fiataloktól, hogy gondoskodjanak az idős szülőkről. A 68 éves extévés már megbeszélte a lányaival, hogy ha idővel gondozásra szorulna, idősek otthonába költözik – írja a Bors.

Endrei Judit

Endrei Judit szerint jó társaságban, jó programokkal olyan az idősotthon, mintha egy hotelben élne az ember (Fotó: MTVA /  Zih Zsolt)

„Én azok közé tartozom, akik nagyon régóta úgy gondolják, hogy egy senior hotelben vagy egy ehhez hasonlóban szeretném befejezni a pályafutásomat. A fiatalokra nem feltétlenül lehet ráterhelni a szülőkről való gondoskodást. (…) Bennem semmilyen ellenérzés nincs egy ilyesfajta léttel kapcsolatban” – árulta el a bulvárlapnak a 13 kilót ledobó, legendás tévés, akinek egyelőre nincs konkrét elképzelése arról, hogy mikor szeretne beköltözni egy ilyen intézménybe. „Még nem terveztem meg, hogy hány év múlva lesz esedékes, de megteszem a szükséges lépéseket akkor, amikor majd úgy érzem, hogy nem élek ennyire aktív életet” – mondta el.

Olvass még Endrei Juditról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top