nlc.hu
Sztárok

Remek hangulatban dolgozik Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa elképesztően jól szórakozik a Farm VIP forgatásán, meg is mutatta

Hiába a rekkenő hőség és a hosszú munkanapok, Demcsák Zsuzsa láthatóan nagyon élvezi a Farm VIP második évadának forgatását.

Tavaly igazából a járványhelyzet hozta, hogy a tervezett Ázsia Expressz elmaradt, viszont a nézők nem maradtak sztáros kaland-reality nélkül. A Farm VIP első évada nagy siker volt, és sokszor egészen új oldaláról ismerhettük meg mind a tizennégy játékost, akik kísérőműsorban meséltek a történtekről, és mindig volt miről beszélni. Már akkor borítékolható volt, lesz a műsornak folytatása és néhány napja Csabdin megkezdődött a második évad forgatása. Ezúttal is Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti a műsorvezetők, vagyis pontosabban: egyikük a műsort vezeti, míg a másik gazdaként segíti a játékosokat.

„Mint egy kisgyerek a születésnapját, úgy vártam, hogy ez a mai nap eljöjjön! Lenyűgöző környezet, profi stáb, meglepő, meghökkentő, szerethető játékosok. Elindult a @farmviptv2 második szériájának forgatása és bár kemény munka, minden pillanatát imádom és hálás vagyok, hogy a csapat része lehetek” – írta Zsuzsa három nappal ezelőtt. Azóta pedig már közös képet is posztolt a műsorvezetőtársával. 

Demcsák Zsuzsa szerint sokat változott ő is és Zsolti is tavaly óta

Demcsák Zsuzsa szerint sokat változott ő is és Zsolti is tavaly óta

Csak egy kis emlékeztetőnek itt van egy fotó a két műsorvezetőről, ami a Farm VIP tavalyi forgatásán készült.

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Laci hamar megtalálták a közös hangot a Farm VIP forgatásán

Demcsák Zsuzsa és Gáspár Laci hamar megtalálták a közös hangot a Farm VIP forgatásán

A páros az Ázsia Expressz alatt ismerte meg egymást, és azóta is nagyon jó a kapcsolatuk. Olyannyira, hogy volt, aki tavaly félreértette a közöttük lévő barátságot és munkakapcsolatot – többen megírták, hogy összemelegedtek a forgatások alatt, de Zsuzsa gyorsan véget vetett az ilyen pletykáknak. A két ismert ember barátságát korábban sokan furcsának találták, azonban a tavalyi Farm VIP is bebizonyította, hogy jó műsorvezetőpárost alkotnak. Most Demcsák Zsuzsa a közösségi oldalán megmutatta, milyen hangulatban dolgoznak a hihetetlen hőségben.

Demcsák Zsuzsa remek hangulatban forgatja a Farm VIP második évadát

Demcsák Zsuzsa remek hangulatban forgatja a Farm VIP második évadát

Gáspár Zsoltiról írtuk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top