nlc.hu
Sztárok

Lorenzo Lamas fiatal barátnője

A 63 éves Lorenzo Lamas helikopterpilóta lett, és fülig szerelmes egy, a lányánál is fiatalabb nőbe

Emlékszel a kockahasú, bőrmellényes macsóra, aki a naplementében lobogó sörénnyel motorozott felénk? Akármilyen hihetetlen, de Lorenzo Lamas 63 évesen is szexi.

A 90-es évek egyik legvonzóbb férfija egyértelműen Lorenzo Lamas volt, aki hol karaterúgásokkal, hol gépfegyverekkel osztotta az igazságot a Renegade – A fejvadász című sorozatban. Azóta fordult vele egyet-kettőt a világ, egy dolog viszont nem változott: még ma sem esett ki a hódító szerepéből.

Akciósztárból helikopterpilóta

Lorenzo Lamas színészcsaládba született, így már gyerekként is vonzotta a mesterség, és nagyon korán, 11 éves korában meg is kapta élete első szerepét az 1969-es Száz puska című filmben. 13 évesen elkezdett taekwondózni és karatézni, a tudását pedig később a Renegade-ben meg is villantotta. A ’70-es években több filmben kapott kisebb szerepeket, és amire talán kevesen emlékszünk – vagy egyszerűen csak nem ismertük fel – a Grease-ben ő alakította Tom Chisumot. A világhírnevet az 1981-es Falcon Crest sorozatnak köszönheti – innentől kezdve nők milliói álmodoztak homályos tekintettel, nagy sóhajok közepette a színészről. A sorozatban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjra is jelölték.

Lorenzo Lamas akkor és most

Lamas a Renegade idején és most
(Fotó: Aaron Rapoport/Corbis/Getty Images és Michael Tullberg/Getty Images)

A Renegade – A fejvadász macsó nyomozójaként, Reno Rainesként a hírneve és a vonzereje csak tovább fokozódott, hiszen a világon közel 100 országban futott, és a Renegade volt az egyetlen, ami még a Baywatchot is meg tudta szorongatni, ami a nézettségi adatokat illeti. A sorozat itthon is óriási siker volt a 90-es években. 

Habár Lamas azóta több filmben is játszott, a két sorozat sikerét nem tudta felülmúlni. A 2000-es években Zs-kategóriás filmekben láthattuk leginkább, olyanokban, mint például a Gyilkos cápa vs. óriáspolip című méltán nem híres moziban. Mellette színházakban is előfordult a színész, ahol sziámi királyt és Drakulát is játszott. Az utóbbi évtizedek kétségtelen, hogy nem öregbítettek a hírnevén, ez azonban nem jelenti azt, hogy megkeseredetten élné a mellőzött színészek életét: a színészi pályáról nem tért le, de mellette pilótaként keresi a proteinszeletre valót. Los Angelesben és a környékén szállít turistákat, valamint vezetésoktatást is vállal. Instagram oldalán így definiálja magát: egykori akciósztár, aki ma már pilóta. A Fox News-nak adott interjújában ezt mondta:

„Helikopterpilótaként dolgozom, amit imádok. Belefáradtam abba, hogy várjam a telefon csörgését, hogy egy újabb B-kategóriás filmbe hívjanak. Ez már nem érdekel. Óriási sikert arattam színészként, így ezt valamennyire magam mögött tudhatom. Nincs ügynököm, sem menedzserem. Tényleg a pilóta karrieremre koncentrálok, és rendkívül élvezem. Tanítok, mellette helikopteres túrákat tartok itt, L.A.-ben, és lassan felépítem ezt a karrierutamat is. Nagyon motivált vagyok, cseppet sem sajnálom, hogy így alakult.”

Lamas 63 évesen is piszok jól néz ki

Tény, hogy a színész friss fotóit nézegetve nem egy 40-es férfi néz vissza ránk, de nem is annyinak tippelnénk, amennyi valójában. 63 évesen még mindig elképesztően izmos és szálkás, a tetoválásaival pedig akaratlanul is üzen azoknak, akik attól tartva nem varratnak magukra, hogy miként néz majd ki mindez akkor, amikor megöregednek. Persze, nem lehet mindenki Lorenzo Lamas.

Mivel Lamas topformában van, a szerelmi élete is élénk: ez azonban nem azt jelenti, hogy playboy módjára falná a nőket, de nem is a nyugdíjas klubban ismerkedik. Jelenlegi barátnője olyan fiatal hozzá képest, hogy még a saját lányánál is ifjabb: a 36 éves Kenna Scott 2020-ban lépett be a színész életébe.

A színész rengeteget posztol a barátnőjéről és közös képekben sem szűkölködik az Instagramja. Rendszerint az ikerlángjának hívja, és több soron keresztül magasztalja a szerelmét. Lamas egyébként soha nem volt az a típusú férfi, akit úgy kellett volna az oltár elé rángatni: eddig 5 alkalommal nősült – legutolsó házassága 2018-ban ért véget. 3 házasságát bőséges gyermekáldás is koronázta: egy fiú és öt lány.

Lorenzo Lams és a Renegade szereplői
Megnézem
Összes kép (6)

Némi szusszanás után azonban az akciósztár újra hódításba kezdett és olyan sikerrel járt, hogy, az is lehet, hamarosan a hatodik frigyre is sor kerül. Lamas elmondása szerint ő és barátnője már az első telefonbeszélgetés alkalmával érezték: egymásnak teremtettek, amit a színész azzal támaszt alá, hogy több órán keresztül tartott a diskurzus. Ezt követték a napi szintű FaceTime-ok, és az egykori Renegade ekkor már érezte, ebből bizony, hatalmas szerelem lesz:

„A szívemmel már ekkor tudtam, hogy megvan köztünk a kémia, de a fizikai kötődést addig nem tapasztalhattam meg, amíg bele nem egyezett a személyes találkozóba. Amikor először átöleltem, rögtön tudtam, hogy megtaláltam a lelki társam.”

Mi szorítunk!

Még több régi híresség!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top