nlc.hu
Sztárok

Kikkel barátkoznak Harry hercegék Amerikában?

Velük barátkoznak Harry hercegék Amerikában

Tény, hogy leginkább csak ismert emberekkel barátkozik Harry herceg és Meghan Markle az Egyesült Államokban, de vajon mi lehet ennek az oka? Megnéztük, hogy kikkel kötöttek barátságot, mióta az USA-ban élnek.

Nem sok régi barátját tartotta meg Harry herceg a költözése után. A Daily Mail néhány napja arról számolt be, hogy most azok is Vilmos herceg oldalán állnak, akik korábban Harry bizalmasai voltak. Sokan érzik úgy, hogy a vörös herceg cserbenhagyta őket, és hátat fordított nekik, miután családjával az Egyesült Államokba költöztek. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a felnőtt élet velejárója, hogy barátságok szűnnek meg, egyszerűen azért, mert más-más élethelyzetbe kerülünk, elfogynak a beszédtémák, a fontossági sorrend megváltozik az életünkben. Ám Harry esetében másról is szó van. Ő nemcsak a családjának mondott búcsút, hanem mindennek, ami az Egyesült Királysághoz köti. Mostanában ugyanis nem az egykori katonatársak, a középiskolai barátok, vagy az arisztokrata cimborák a vacsoravendégek az otthonában, hanem címlapokon virító hírességek.

A szomszédok

Kezdjük is a sort egy olyan párral, akik nem voltak ott Meghan és Harry három évvel ezelőtti esküvőjén, és csak azután kezdtek barátkozni és összejárni, hogy a herceg a családjával együtt áttette a székhelyét az államokba. Az amerikai énekesnő, Katy Perry és brit vőlegénye, Orlando Bloom 2020 decemberében vettek új villát azon a környéken, ahol Harry és Meghan is lakik. A páros hamar össze is barátkozott, ezt pedig maga a herceg fecsegte ki Day Shepard Podcastjében. „Azzal, hogy Montecitóba költöztünk, javult a helyzet, már ami a magánéletünk nyugalmát illeti. Pont két napja küldött egy üzenetet Orlando Bloom, mert hazafelé tartott, és a környékünkön köröző paparazzik miatt állandó kapcsolatban vagyunk. Így elkerülhetjük őket” – magyarázta a civil életre vágyó herceg.

Kikkel barátkoznak Harry hercegék Amerikában?

Katy Perry és Orlando Bloom a gyerekekkel, Velencében (Fotó: Backgrid/Profimedia)

A honfitárs

Nemcsak Orlando Bloom és Harry herceg tudja, hogy milyen egy brit fickónak átköltözni az Egyesült Államokba, de a népszerű éjszakai műsor házigazdája, James Corden is. A férfi show-jába Harry herceg is elment bohóckodni kicsit, ami kifejezetten rosszul sült el, mert ekkor a nagyapja már nagyon beteg volt, és hetekkel később el is hunyt. Corden és Harry évek óta barátok, a férfi és felesége a herceg esküvőjén is ott volt.

Kikkel barátkoznak Harry hercegék Amerikában?

James Corden és Harry herceg a The Late Late Show-ban (Fotó: Youtube)

Aki túl sokat pletykál

Talán csak egy embert tartott meg a múltjában Meghan Markle az édesanyján kívül, ez pedig nem más, mint Katherine McPhee, akivel gyerekkori barátok – régen közösen szerepeltek musicalekben. A 37 éves Katherine-t és 72 éves zenei producer férjét, David Fostert márt többször látták együtt ebédelni a hercegi párossal a montecitói Lucky’s Steakhouse-ban. Katherine egyébként gyakorta fecseg is a sajtónak, egyesek szerint vele szivárogtatják ki a Meghan számára fontos információkat. Idén év elején például úgy fogalmazott, hogy a férje és Harry között olyan a kapcsolat, mintha apa és fia lennének. Hát, túlságosan jól nem eshetett ez a kijelentés Károly hercegnek. „A férjemnek nagyon, nagyon gyönyörű kapcsolata van Harry herceggel. Aranyosak együtt. Mint apa és fia” – fogalmazott a Katherine az Access Hollywoodnak adott interjúban.

Kikkel barátkoznak Harry hercegék Amerikában?

Katherine McPhee és David Foster montecitói házakat nézegettek még 2020-ban (Fotó: Profimedia)

Amiről sokat pletykáltak

Jöjjön egy másik szomszéd celebfalváról! Priyanka Chopra indiai származású színésznő hivatalos volt Meghan Markle esküvőjére. Érdekesség, hogy Chopra és az énekes Nick Jonas menyegzőjét 5 hónappal később tartották, ám a herceg és neje nem volt jelent ezen a ceremónián. A rossz nyelvek szerint ekkor következett be egy törés a két nő barátságában, miközben annyi történt, hogy a várandós Meghan nem akart Indiába repülni a fogadás miatt. Akárhogyan is, amikor Archie megszületett, a Jonas házaspár elsőként gratulált a büszke szülőknek, sőt, meg is látogatták őket akkori otthonukban Windsorban. A brit lapok szerint a baba és a mama is Tiffany ékszereket kapott ajándékba tőlük. Most, hogy Harry családja az Egyesült Államokban él, Priyanka és Meghan ismét sokat találkoznak. Sokat persze nem is kell autókázniuk, mivel a színésznő és férje is Montecitóban laknak.

Akiről a legtöbbet hallani

Egy sokat emlegetett barátság következik. A teniszlegenda Serena Williams mondhatni első számú barátnője Meghan Markle-nak. Ez a bizalmi viszony még 2014-ben köttetett, amikor a két nő egy jótékonysági focimeccsen vett részt. „Azonnal egy hullámhosszra kerültünk, és rengeteg csevegő, nevetős fotó készült rólunk. Nem a teniszről, és nem is a színészkedésről beszélgetünk. Tipikus csajos dolgokról. Így kezdődött a mi barátságunk, és hamar egymás bizalmasai lettünk. Üzenetekben tartottuk a kapcsolatot, amikor utazgattunk, és amikor tehettem, kimentem szurkolni neki a mérkőzéseire” – írta az azóta megszűnt életmódblogjában Meghan Markle. Nem csoda tehát, hogy Williams is ott volt a színésznőből lett hercegné esküvőjén. Amikor pedig Kanadából Los Angelesbe költözött a hercegi család, akkor Williams otthonához közel laktak Beverly Hills egyik igencsak exkluzív környékén. 

Kikkel barátkoznak Harry hercegék Amerikában?

Meghan Markle, Serena Williams és Hannah Davis egy New York-i sportrendezvényen (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for DirecTV)

Fotós és kerítő

Ha azt mondjuk, hogy Misan Harriman, akkor nem sokan kapják fel a fejüket, pedig a férfi nevével gyakran találkozni a Sussex házaspárral kapcsolatos hírekben. A 44 éves brit-nigériai fotós készítette azokat a fekete-fehér felvételeket, melyeken Harry, a várandós Meghan és Archie látható – ezekkel jelentették be, hogy a hercegné ismét várandós.

A férfi feleségével és két lányával együtt az Egyesült Királyságban él, és csak 2016-ban lett fotós, miután feladta korábbi pénzügyi befektető állását. Ő volt az első fekete fényképész, akinek a fotója megjelent a brit Vogue címlapján. Valamennyire köze van ahhoz is, hogy Meghan és Harry találkoztak. „Meg egyszer emlékeztetett rá, hogy én mutattam be őt annak az illetőnek, aki később leszervezte neki a vakrandit Harry herceggel. Szóval, ha kicsit is, de úgy tűnik, közöm van a boldogságukhoz” – mondta a férfi egy interjúban.

Akiket utánoznak

Arra sokan emlékszünk, hogy Harry esküvőjére kiadták a „csak semmi politikus” szabályt, vagyis egyetlen jelenlegi, vagy egykori kormányfő sem volt hivatalos a nagy eseményre. Ettől függetlenül lapértesülések szerint az Obama házaspár nagyon is remek kapcsolatot ápol a herceggel és a nejével. Katie Nicholl királyi tudósító azt sem félt kijelenteni, hogy szerinte Harry és Meghan leginkább az Obama házaspárt igyekszik követni és másolni.

A szakértő szerint Meghan számos beszédében vagy írásában megfigyelhető Michelle Obama stílusa. Az egykori elnök és felesége még 2018-ban kötött egy szerződést a Netflixszel, alig két évvel később pedig hasonlóan tett a Sussex házaspár is. Amikor pedig Obama bejelentette, hogy Podcastot indít Bruce Springsteennel, akkor az egykori royalok is jelezték, hogy hasonló csatornát indítanak a Spotify-on. 

Kikkel barátkoznak Harry hercegék Amerikában?

Barack Obama és Harry herceg 2017-ben Torontóban, az Invictus Games-en (Fotó: Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation)

Kékvér:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top