nlc.hu
Sztárok
Alekosz üzent az RTL Klubnak

Alekosz: „Friderikusz intellektusa, Hofi humora, Orbán Viktor karizmája egyesül bennem”

Szerinte tehetséges műsorvezető, ez a tévécsatornáknak is észre kellene venni, persze csak akkor, ha van igény a tartalomra. Alekosz kifejtette a véleményét.

A Blikk szúrta ki, hogy az egykori villalakó egy Facebook-posztban fogalmazta meg, szerinte miért és milyen műsorban kéne őt újra a képernyőn szerepeltetni. Az üzenetet kimondottan az RTL Klubnak címezte.

Alekosz úgy véli, az RTL Klubnak újra képernyőre kéne vinnie a számára győzelmet hozó ValóVilág negyedik szériáját. Sőt, még arra is van ötlete, hogy ennek pontosan mikor kéne megtörténnie: Alekosz felszólította a csatornát, hogy november 20-án indítsák el a műsort, onnantól kezdve pedig mindennap sugározzák azt.

Szerencsére az önbizalma is a helyén van, hiszen azt írja:

Alekosszal, nem igen lehet mellényúlni. Mondhatni minden televíziós csatorna vesztes, amelyik a képernyőjére, nem emel.

Sőt, arról is beszámol, mik a fő erősségei:

„Friderikusz intellektusa, Hofi humora, Orbán Viktor karizmája egyesül bennem. Teljesen érthetetlen a televíziók előttem való hermetikus elzárkózása. Vagy úgy vélik, tartalomra itt már nincs igény?”

Alekoszt nem csak a karrierkérdések nyomasztják, a magánéleti megrekedése is komolyan foglalkoztatja. Korábban legalábbis arról írt, hogy rendszeresen elmélkedik azon, hogy vajon miért nem talál rá a szerelem. A ValóVilág győzelme óta volt pár kapcsolata, néhány barátnőjéről még képeket is közzétett, azonban egyik románca sem volt hosszú távú. A botrányhős azt fejtegette a közösségi oldalán, hogy vajon miért nem találja meg a Nagy Ő-t, és ezúttal is a nőket hibáztatja.

Alekosz határozottan elmondta a véleményét

Alekosz határozottan elmondta a véleményét (Fotó: LifeTV)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top