nlc.hu
Sztárok
Régi és új képek: Ő Ganxsta Zolee édesanyja, Kassai Ilona

Ganxsta Zolee aranyos fotóval köszöntötte híres édesanyját, Kassai Ilona ma 93 éves

Ma 93 éves Kassai Ilona színművésznőnk, és Ganxsta Zolee aranyos fotóval köszöntötte az édesanyját a közösségi oldalon.

Igazi színészlegenda Ganxsta Zolee édesanyja, Kassai Ilona, aki ma ünnepli a 93. születésnapját. Számtalan színházi szerepe mellett sok filmben láthattuk, például a Valami Amerika 3 Gizi nénijeként, vagy láthattuk őt a Szomszédokban is, és már 35 éve kora előtt a Jászai Mari-díjat és a Kossuth-díjat kapott, így sokáig ő volt a legfiatalabb Kossuth-díjas színésznőnk.

Ganxsta Zolee édesanyja, Kassai Ilona elismert színésznő
Megnézem
Összes kép (6)

Szinkronszínészként is népszerű, sokat foglalkoztatott: Gyilkos sorok, Vad Angyal, Paula és Paulina, Harry Potter és a Gru csak néhány a legnépszerűbbek közül.  A szakmában Médikének becézett művésznő mindig derűsen nyilatkozott, ha a több, mint hetven éves pályafutásáról vagy a családjáról kérdezik. 

Nehéz hangokról mesélni, ide kattintva meghallgathatod Kassai Ilonát: 

“Anyukám német származású volt, és a Mädchennől alakította ki az én becenevemet, akkor lettem Médike.Pici korom óta így hívnak, a színházi világban is. Ez vagyok én.”

A születésnapos művésznő korábban mesélte, hogy szívesen tesz-vesz a konyhában, és boldogan vigyáz unokájára, Zoéra. 

Zenei kerekasztal-beszélgetésen vettek részt a sztárok 2015-ben, és ott volt Ganxsta Zolee a lányával, Zoéval és édesanyjával, Kassai Ilonával

Zenei kerekasztal-beszélgetésen vettek részt a sztárok 2015-ben, és ott volt Ganxsta Zolee a lányával, Zoéval és édesanyjával, Kassai Ilonával (Fotó: smagpictures)

Ganxsta Zolee a ma születésnapos édesanyját így köszöntötte a közösségi oldalon: 

“Muterka ma lett 93 éves. Meg sem állunk 100-ig”

Születésnapos sztárok: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top