nlc.hu
Sztárok

Kovács Patrícia így ünnepelte a születésnapját

Kovács Patríciát: „Negyven fölött már más dolgokra szánok időt!”

A napokban ünnepelte negyvenharmadik születésnapját a színésznő, aki nem mindennapi dologgal lepte meg magát. Kovács Patrícia arról beszélt, az évek múlásával mennyire másképp látja az életet.

Soha nem szerette, ha meglepték egy születésnapi bulival, ezért a barátait már előre kérte, hogy ne szervezzenek neki semmit májusban.

Kovács Patrícia a születésnapját ünnepelte

Kovács Patrícia (Fotó: Sajtóklub)

„Kifejezetten zavarba jövök a meglepetésbuliktól, egyszer volt benne részem és nagyon kellemetlenül éreztem magam – emlékezik vissza Kovács Patrícia. – Ezért kifejezetten szóltam mindenkinek, hogy ne csináljanak semmilyen meglepetést a születésnapomra. Azzal szoktam kedveskedni magamnak, hogy elmegyek egy szépészeti kezelésre, most kozmetikában voltam és egy masszázson vettem részt, ami teljesen feltöltött. Persze a kislányom is meglepett egy gyönyörű saját készítésű kis alkotással. Most abban a korban van, hogy rajzol, fűz, ragaszt, nagyon kreatív. Ez volt a legszebb ajándék nekem.”

A Nagy szám műsorvezetője nem foglalkozik a korával, de azt azért elismeri, hogy negyven felett változtatott a szokásain.

„Tartalmasabb életet kezdtem el élni, csak olyan emberekkel veszem körül magam, akikkel jól érzem magam. Tudatosabb és kreatívabb az életem, olyan dolgokat csinálok, amelyekben ki tudok teljesedni. Szerencsére a jövő évben lesznek új színházi lehetőségeim, remélem, a filmezés kapcsán is és persze a tévézésben is. Bizakodó vagyok abban, hogy újra nagy erőkkel dolgozhatunk.”

Sztárok és a születésnapi ünneplés: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top