nlc.hu
TV-sztárok

Kovács Patrícia várja a kihívásokat

Kovács Patrícia: „Amikor forgattam, volt segítségem, az anyukámra és a volt férjemre bármikor számíthattam”

Mindig is szerette volna kipróbálni magát műsorvezetőként, ezért is örült a felkérésnek Kovács Patrícia, aki szerdán a Nagy szám házigazdájaként mutatkozik be.

Kovács Patríciát sokszor láttuk már különböző szerepekben a színpadon, tévésorozatokban, filmekben, volt sztárvendég magazinműsorokban, most viszont egészen új oldalát mutatja meg a szerdán induló Nagy számban. 

„Zsűriben – például a Hungary’s Got Talentben – már ültem és voltam már többször műsorvezető is rendezvényeken  Mindig is voltak olyan irányú terveim, hogy ne csak kizárólag színészként próbáljam ki magam.”

Kovács Patrícia nagyon készült az új műsorra (Fotó: RTL Klub/ Bielik István)

Kovács Patrícia nagyon készült az új műsorra (Fotó: RTL Klub/ Bielik István)

„Ez a műsor igazán közel áll hozzám, mert olyan történeteket mesél el, amik nem számítanak szokványosnak. Minden adás alkalmával két sztárról, az egész ország által ismert emberekről tudhatunk meg olyan dolgokat is, amiket korábban senkinek nem mondtak el. Lesznek meglepő riportok, és rendkívül érdekes interjúk, az első adásban például Liptai Claudia és Fluor Tomi mesél életük meghatározó helyszíneiről, történeteiről. Ugyanakkor számomra az is nagy pillanat volt, amikor elénekelhettem az én »nagy számomat«, a színészi pályámat is meghatározó Kabaréból.”

Patrícia a műsorvezetés mellett vágyik vissza a színházba is, folyamatosan próbál és készülnek a színfalak mögött. „Jól jött egy kis pihenő tavaly, különösen azért, mert a kislányommal rengeteg időt tölthettem. Idén kezdte az iskolát, most lett első osztályos. Szerencsére jól vette az akadályokat, és minden megy a maga útján. Amikor forgattam, volt segítségem, az anyukámra és a volt férjemre bármikor számíthattam. Most is éppen egy próbáról estem haza, a Vígszínházban készülünk a Bella Figura előadásra. Jó lenne már nézők előtt fellépni, nemcsak online szerepelni.”

Kovács Patrícia: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top