nlc.hu
Sztárok

Dobó Kata új filmje

Megérkezett Dobó Kata filmjének előzetese: mesevilágot idéz az El a kezekkel a Papámtól!

Az El a kezekkel a Papámtól! című filmet 2021.december 2-tól vetítik a mozik.

Az El a kezekkel a Papámtól! történetét Lakner Artúr Édes mostoha című regénye ihlette: Dorka eleven, cserfes kislány, akinek élete szomorú egyhangúságban telik özvegy édesapja, András mellett. Azonban egy napon András bejelenti, hogy megházasodik. Az élénk fantáziájú kislány hétköznapjai innentől megváltoznak, kalandjai során új barátokra lel, s megismeri a varázslat erejét.

dobó kata filmje

Dobó Kata és a gyerekszereplők (Fotó: El a kezekkel a papámtól!)

„Minden felnőttben ott él egy gyermek. Szerencsés az, aki ennek a gyermeknek minél több teret tud adni. Az El a kezekkel a Papámtól! stábja, alkotói csapata minden tekintetben az, hiszen a gyerekek szemén, világán keresztül kellett megálmodnia azt a csodálatos látványt, a varázslatos díszletekkel, jelmezekkel, amelyek remélhetőleg a nézőket is lenyűgözik majd! Azt is mondhatom, hogy a bennem élő gyermek készített egy filmet egy gyerekben élő felnőttről. Biztosan mondhatom, hogy nemcsak én voltam ezzel így, hanem az a több száz stábtag is, akik együtt lüktettek a produkcióval. Mindenkinek közülük volt legalább egy olyan pillanata, amikor ő volt a legfontosabb a filmkészítés során. Dorka, a főszereplőnk a történetünkben sokszor olyan helyzetekbe kerül, amelyekben bájjal, de határozottsággal áll helyt, mint egy érett felnőtt. A romantikus, humoros, mégis elgondolkodtató történet, úgy gondolom, hogy a család minden tagjának tartogat mondanivalót” – nyilatkozta Dobó Kata új filmjéről.

A főbb szerepekben a 11 esztendős Marczinka Bori és Csobot Adél mellett Bokor Barnát, Pálmai Annát, Gubás Gabit, Zsurzs Katit, Nagypál Gábort, Elek Ferencet, Járai Mátét, Pindroch Csabát és Borovics Tamást láthatjuk.

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top