Sztárok
Szponzorált tartalom

Lupa beach – a legközelebbi tengerpart (X)

2017-től Magyarország is feliratkozott Európa legjobb strandjainak listájára, hisz’ az egykori veszélyes és tiltott bányató, a Lupa ebben az évben egy új minőséget adott a nyári strandolásnak. Azóta a türkizkék víz partján, pálmafákkal beültetett fehérhomokos beach idézi meg a karibi szigetvilág hangulatát.

Lupa beach – a legközelebbi tengerpart (X)A folyamatos fejlesztések okán ma már több tucatnyi strand és vízisport csalogatja az aktív nyaralókat. Az apróságokkal érkezőknek ott a Gyerek Beach, különböző játékokkal és vízi aktivitásokkal és egyedülálló a LUPA gasztronómiai kínálata is a gasztrosétányon sorakozó változatos kínálatú büfékkel és a vízparti koktélbárokkal. A horgászokat a Lupa Horgászcentrum várja és nagyon népszerű a Lupa wakeboard pályája, a LupaWake. 2020 őszére pedig elkészült az új Eurovelo 6 kerékpárút, ami egy szakaszon a Lupa mellett vezet el és már egy bringáskapun is megközelíthető a tó, ahová érdemes egy holdfényes vacsorára is betérni, 19 órától már ingyenes belépéssel.

https://lupabeach.com/

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top