nlc.hu
Sztárok
Házasodna a gazda: Tina kiakadt Jázminra

Cicaharc a Házasodna a gazdában: egymásnak ugrott Tina és Jázmin

Jázmin nem barátkozni jött, Tina csak azt szeretné, ha meglennének egy légtérben.

A Házasodna a gazda eddigi adásaiban számtalanszor hallhattuk Zoli gazda egyik jelöltjétől, Jázmintól, hogy mennyire nem szimpatikus neki a vetélytársa, Tina. A fiatal lány elmondása szerint más stílust képvisel, mint az influenszerként tevékenykedő hölgy, ráadásul nem barátkozni jött a műsorba. A tegnapi adásban ez kibukott, miután Zoli senki nem küldött haza, kezdetét vette a szócsata.

A lányok arról beszéltek a szállásukon, hogy milyen lány-és fiúnevek tetszenek nekik, mit adnának a jövőbeli gyerekeiknek. Tina rákérdezett Jázminnál, hogy ő választott-e már, mire a lány csak annyit mondott, hogy: „Nem tök mindegy?”

Tina ezt sértésnek vette, hiszen normálisan, érdeklődően kérdezte. „Egy kicsikét vedd észre magadat, könyörgöm, tényleg! (…) Legyél kedves és normális. Én végig kedves vagyok veled, te pedig egyszerűen nem tudsz úgy kommunikálni velem, hogy ne legyél sértő” – mondta. Tina azt nehezményezi továbbá, hogy Jázmin nagyon flegma. Erre a lány csak annyit mondott, hogy ő ilyen és egyébként a többiekkel tud normálisan beszélni. 

„Hát te fogyatékos vagy”

– zárta a beszélgetést Tina.

jázmin vs tina

Jázmin és Tina nem jönnek ki túl jól (Fotó: RTL)

Olvass még a Házasodna a gazdáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top