nlc.hu
Sztárok

Palik László és Marsi Anikó exei

Palik László és Marsi Anikó mindig diszkréten kezelték a kapcsolataikat, de a szerelmi életük így is érdekli az embereket

Palik László és Marsi Anikó már külön utakon járnak, mindkettejükre rátalált a szerelem.

Még javában zajlott az Exatlon Hungary, amikor kiderült, hogy megromlott Palik László és Marsi Anikó kapcsolata. A Blikk értesülései szerint a sportműsor házigazdája már nem a családjához ment haza, egy budai albérletbe költözött. Sokak szerint házasságuk megromlásában az is közrejátszott, hogy munkájuk miatt sok időt töltöttek külön, mások azt mesélik, mindez már a következmény volt. Hogy a szakítás valódi oka mi volt, nem tudni pontosan, az biztos,  hogy egy ideje már nem volt minden rendben a sztárpár kapcsolatában. A külön töltött időszak alatt pedig mindkettőjüknek volt ideje arra, hogy átgondolja a házasságuk jövőjét. Még szakember segítségét is kérték, de minden hiába, a kapcsolatukat már nem tudták megmenteni, így a válás mellett döntöttek.

palik lászló marsi anikó 2008

Palik László és Marsi Anikó 2005-ben házasodtak össze (Fotó: Smagpictures)

Mondanunk sem kell, az olvasókat és főleg az Exatlon nézőit nagyon érdekelte, hogy mi a következő lépés, azonban sem Marsi, sem Palik nem nyilatkozott a továbbiakról, sőt, még a házasságuk végéről sem mondtak egy szót sem. Nem sokkal később kiderült, hogy a házaspár két fia az apukánál marad, ami a Tények híradósát nagyon megviselte. Egy időben a barátai is féltették, hiszen sokszor volt egyedül, nagyon mélyen volt. 

Nem sokkal később jött az újabb hír: Marsi Anikóra rátalált a szerelem, Szulák Andrea exe mellett találta meg a boldogságot. A szomszédok és az ismerősök szerint nagyon sok időt töltenek együtt Gáborral, a tévés ismét kivirult, a mélypont után végre újra mosollyal az arcán sétálgat. Mint kiderült, Marsi Anikó és Gábor egyszer már megpróbálták együtt, tiniszerelem volt az övék, azonban nem teljesedett be. Pár évvel később viszont újra egymásra találtak és most nagyon boldogok együtt. Az új kapcsolatot azonban sem Szulák Andrea, sem Gábor volt párja, Agócs Judit nem nézte jó szemmel, mindkettejüknek határozottan rossz véleménye van a férfiről, Marsit azonban ez nem befolyásolja.

Nem kellett sokat várni az újabb fejleményekre, hiszen múlt héten kiderült, hogy Palik László már a volt felesége előtt megtalálta a boldogságot, méghozzá egy sokkal fiatalabb, korábbi Exatlon-versenyzőt szeret. A nézők és a kommentelők egyből elkezdte tippelgetni, hogy vajon ki lehet Palik párja: a legtöbben Gelencsér Timi és Cservenák Alexandra mellett tették le a voksukat. Pár nap múlva kiderült, hogy utóbbival jött össze a tévés, ám a kapcsolatukról továbbra sem nyilatkoznak. Hihetetlen, de még mindig tudjuk fokozni: ma reggel körbejárta a sajtót egy fotó, amelyen Palik László egy ismeretlen, barna hajú hölggyel kávézgat a Városligetben, miközben a párja Szegeden van, hiszen jelenleg távkapcsolatban élnek. Természetesen erről sem szólalt meg az Exatlon műsorvezetője, ám az informátor azt mondta, nem munkamegbeszélésnek tűnt a találkozás, inkább randevúnak.

Palik László és Marsi Anikó mindig is diszkréten kezelték a magánéletüket, azért van pár olyan korábbi partnerük, akiről tudni lehet. Lehet, hogy sokan nem emlékeznek rájuk, ezért most megmutatjuk őket. 

Marsi Anikó és Batiz András

Még a főiskolán estek szerelembe Batiz Andrással. A kapcsolat hosszú éveken át tartott, és mindenki azt hitte, ők ketten össze fognak házasodni. Batiz meg is vette a jegygyűrűket, meglepte az éppen egy szállodában lefekvéshez készülődő szerelmét, és megkérte a kezét. Az esküvőből végül nem lett semmi, külön utakon folytatták. Később kiderült, hogy valószínűleg Papp Gergő kavart be a kapcsolatba, aki aztán össze is jött Marsi Anikóval.

marsi anikó batiz andrás

Batiz András és Marsi Anikó (Fotó: smagpictures.com)

Marsi Anikó és Papp Gergő

Pimaszúr tíz évvel ezelőtt beszélt először egykori kapcsolatáról, amikor egy régi konfliktusról faggatták. Nem szívesen, de azért röviden, tőmondatokban előadta a történteket. Mint kiderült, Papp egykor komoly konfliktusba keveredett Batiz Andrással, a két műsorvezető Marsi Anikó miatt esett egymásnak sok évvel ezelőtt. A vita amiatt robbant ki, hogy a műsorvezetőnő anno Papp Gergőt választotta. Marsi és Pimaszúr nagyon óvták a kapcsolatukat, csak a kollégáik tudtak arról, hogy ők ketten egy pár. Hosszú távon nem tett jót a szerelmüknek, hogy életüknek szinte minden percét együtt töltötték, hol a Fókusz stúdiójában, hol pedig az otthonukban. Végül a szakítás mellett döntöttek.

Palik László és első felesége, Katalin

1986-ban, a Telesport munkatársaként robbant be a köztudatba Palik László, aki akkoriban még a közvetítéseiről és sportszakmai tudásáról volt híres, a magánéletéről szinte alig beszélt. 1989-ben vette feleségül Ocskó Katalint, a kapcsolatukból egy lánya született, Juli, akivel nagyon jó a viszonya. A házasságuk pár éven belül véget ért, bár erről sosem beszélt Palik László.

Palik László 2005-ben házasodott össze Marsi Anikóval, azóta pedig a már említett Cservenák Alexandrával alkot egy párt, korábbi kapcsolatairól sosem beszélt. 

Hírességek akkor és most: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top