nlc.hu
Sztárok

Egy kislány hiányzik Bay Éva életéből

Bay Éva nagyon megbánta – szerinte óriásit hibázott, hogy csak egy gyereket vállalt

Az egykori bemondónő 33 évesen szült, férjével csak egy közös gyerekük van.

Bay Éva sajnálja, hogy nem vállalt még egy gyereket férjével, akivel több, mint 38 éve vannak együtt jóban rosszban. Úgy érzi, egy kislány hiányzik az életéből. “Elég későn szültem, viszont a férjem első házasságából már volt Tomi, aki akkor 3 és fél éves volt. Tehát ugyanúgy velünk volt, akkor megszületett a közös gyerekünk, és akkor két gyerekkel mentünk nyaralni, tehát mindig ott volt a másik kisfiú is. És mondom: ‘Egy kislány talán!’ ‘De úgyis fiú lesz!’ És az ember jött-ment, dolgozott, feleség volt, anya volt. (….) Husss, elrepültek az évek” – mesélte a Mokkában az egykori tévés, aki 33 évesen szült.

Bay Éva

Bay Éva viccesen azt nyilatkozta, hogy a következő életét majd azzal kezdi, hogy kislányt szül – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Elmondása szerint ő akár még most is belevágna a családbővítésbe, ha lehetséges lenne ilyen idősen is. “Nagyon egyszerű volt nekem a terhesség és a szülés is egy eufória volt” – indokolta. 

Azért szültem a férjemnek, mert láttam, hogy milyen jó apa. Mondom: ő egy olyan jó apa! És csengetett nálam a kor, tehát ‘akkor vágjunk bele!’ És hál’Istennek, jól választottam. (…) Egy kislány még jó lett volna, mert egy kislány, ha szül, akkor az anyjához viszi a gyerekét. Én is az anyukámékhoz vittem. (…) Unokák ugyan vannak, de elég távol. A szomszédból jönnek át a gyerekek” – árulta el a 18 kilót fogyó Bay Éva.

Olvass még Bay Éváról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top