nlc.hu
Sztárok

Kandász Andrea látványos ruhába bújt

Kandász Andreát ebben eddig csak a férje láthatta

Kandász Andrea sosem volt szégyenlős típus, azonban most egy hosszú évek óta a szekrényben őrizgetett jelmezt öltött magára.

Kandász Andi merész ruhában mutatta meg magát. A tévés régebben, egy riói utazás során vett egy eredeti karneválruhát, amelyben korábban csak férjének táncolt, most azonban egy fotózás kedvéért magára öltötte azt. Kandi elárulta, azért meri felvenni a falatnyi ruhát, mert nemrégiben egy gyógynövény-receptúrának köszönhetően 22 kilót fogyott, így újra elégedett az alakjával.

Kandász Andrea látványos ruhában

Kandász Andrea alig várja, hogy a karneválon ebben vonulhasson (Fotó: Lung András)

„Lassan tíz éve már, hogy Rióban jártunk, ahol vettem egy ottani hölgytől egy eredeti karneváli ruhát, aki aztán az összeget a fia tanulmányaira fordította, szóval komoly eszmei értéke is van számomra. Ez egy falatnyi ruhácska, hatalmas tollas fejfedővel, ami csak bomba alakon mutat jól, amire eddig az enyém még csak nem is hasonlított. Most azonban, hogy Keleti Andi tanácsára egy, a palesztin népgyógyászatban népszerű étvágycsökkentőnek köszönhetően, önsanyargatás nélkül 22 kilótól szabadultam meg, jól érzem magam a testemben! Az alakom a tökéletestől ugyan még mindig messze van, de nem is erre vágyom, viszont örömmel vettem fel ezt a ruhát, amit eddig csak Feri láthatott rajtam. Régi álmom újra elutazni Rióba, de most hat hétre, és beiratkozni egy tánciskolába, amit már ki is választottam. Megtanulnám a többiekkel együtt a koreográfiát, és felvonulnék a karneválon” – magyarázta Andi, akit ottjártakor lenyűgözött a karnevál hangulata.

Kandász Andrea 22 kilót fogyott és már fel meri venni a karneváli szettjét

Kandász Andrea 22 kilót fogyott és már fel meri venni a karneváli szettjét (Fotó: Lung András)

„Amikor legutóbb Rio de Janeiróban jártunk, egy utcai árustól vásároltunk jegyeket a felvonulásra, amelyek a VIP szektor második sorába szóltak. Sok reményt nem fűztünk hozzá, hogy valóban érvényesek, de máshonnan már esélyünk se lett volna szerezni, így gondoltuk, hátha mégis valami csoda folytán bejutunk. Ami végül tényleg sikerült, és fantasztikus helyről nézhettük a kocsikat! Egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy mindenki minket néz, nekünk integet, nem értettük az egészet. Majd hátranéztünk, és akkor láttuk, hogy egyáltalán nem mi vagyunk az érdekesek, mögöttünk ül az egész brazil futballválogatott, Ronaldóval és Ronaldinhóval az élen” – emlékezett vissza nevetve Kandi.

Sztárok és a fogyás: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top