nlc.hu
Sztárok

Kandász Andrea nagy fogyása

Kandász Andrea 23 évvel ezelőtti alakját nyerte vissza

Az 50 éves Kandász Andi 23 kilótól szabadult meg, és azt sem rejti véka alá, hogy plasztikáztatott.

Kandász Andrea idén ünnepelte az 50. születésnapját. A műsorvezető mind szakmai, mind pedig magánéletében teljes az összhang.

Bomba formában van!

Kandász Andrea saját elmondása szerint 2020 nyarán azzal szembesült, hogy nem passzolnak rá a régi ruhái, és a mérleg nyelve is más számot mutatott az addig megszokottól, 86 kilóra hízott. Újragondolta az étrendjét, és elkezdett szedni egy étvágycsökkentő gyógynövénykeveréket

Kandász Andrea nagy átalkulása

Kandász Andrea 2007-ben, egy sajtóeseményen (Fotó: smagpix/Szabolcs László) és Kandász Andrea a nagy átalakulása után (Fotó: Kandász Andrea/Instagram)

„Hat-hét éve ismerem Keleti Andit, egy műsorom kapcsán találkoztunk először, végül túl hosszú lett a felvétel, annyit beszélgettünk. Rögtön ott folytatjuk a mondatokat, ahol a másik abbahagyta, egyszerűen teljesen egy hullámhosszra kerültünk. Aztán az első önkéntes karantén után, mikor újra lehetett ide-oda menni, én rögtön Andihoz mentem táncolni, egy bachata órára. Akkor láttam, hogy ő milyen bomba formában van, én pedig nagyon le voltam eresztve, hogy finoman fogalmazzak. Aztán Andi elárulta, hogy egy gyógynövény segítségével, éhezés nélkül fogyott le két ruhaméretet, így én is belevágtam, és mára le is ment 23 kiló” – mondta korábban Kandász Andrea az nlc.-nek.

Nem titkolja, hogy kés alá feküdt

A műsorvezető szemhéján annyira megereszkedett a bőr, hogy az már a mindennapokban is zavarta. Sokáig halogatta, hogy tegyen valamit az ügy érdekében, végül a koronavírus miatti leállásban szánta rá magát a beavatkozásra.

„Gyakorlatilag nyugodtan mondhatom, hogy a 20 év alatt most jutottam el odáig a covidos időszakban, hiszen a beavatkozás az őszi Covid idején volt, hogy végre volt tíz napom saját magamra” – árulta el a Tények Plusznak, majd hozzátette, nem azért vállalta a műtétet, hogy évtizedekkel fiatalabbnak látszódjon, pusztán meg akart szabadulni a szeme feletti felesleges bőrtől, ami már a látásban is zavarta. Ennek ellenére nem zárkózik el attól, hogy később is igénybe vegyen valamilyen szépészeti beavatkozást.

Lánya, Lolita már 26 éves

Kandász Andrea 24 éve él boldog házasságban férjével a rendező-operatőr, Borszéki Ferenc Balázzsal, akitől korlátlan elhajlási engedélyt is kapott.

„Szó sincs nyitott házasságról! A korlátlan elhajlási engedély a férjem viccelődő szava járása, annyit jelent, hogy mindent csinálhatnék, ha akarnék, ami ne­kem jó, fő, hogy boldog legyek” – nyilatkozta a Borsnak

Kandász Andrea nagy átalkulása

Kandász Andrea és lánya, Lolita 2019-ben (Fotó: smagpix/Korponai Tamás)

A műsorvezető úgy véli, egy jól működő házasságban semmi értelme a féltékenységnek, sőt elárulta azt is, szemet hunyna felette, ha a férje megcsalná.

Kandász Andreának és férjének egy lánya született, Lolita. A 26 éves lányával nagyon erős és bensőséges a kapcsolata, a mai napig tartanak anya-lánya napokat, amikor közös programokat csinálnak szigorúan kettesben, csak egymásra figyelve. A természetük is hasonló: mindketten vagányak és igazi kalandorok, akik folyton úton vannak, hogy az egész világot bejárják. Sőt külsőre sem tagadhatják le egymást: a műsorvezetőt és lányát olykor testvéreknek nézik.

Sztárok fogyása: 

 (Nyitókép: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top