nlc.hu
Sztárok

Ambrus Attila női rajongói

Ambrus Attila: “Sok hölgy kedveli a rosszfiúkat, egy-két órás hempergés erejéig”

Nők százai próbáltak annak idején kapcsolatba kerülni a börtönben ülő Ambrus Attilával.

Ambrus Attila az egykori női rajongóiról sztorizott a Borsnak. Az exbankrabló keramikus, aki hamarosan kétgyermekes apa lesz, elárulta, nagyon odafigyeltek arra, hogy kivel levelezhet a börtönben. “Kis túlzással azt mondhatom, hogy ezeket a lányokat C típusú vizsgálatnak vetették alá, hogy kiderüljön, nem voltak-e véletlenül bűntársaim egyes rablásoknál. (…) Nem engedtek be hozzám akárkit, mi több, az első 10 évben még csak meg sem érinthettem a látogatóimat, csak egy üvegkalitkába zárva beszélhettem hozzájuk” – mesélte a bulvárlapnak a Viszkis.

Ambrus Attila

Ambrus Attiláért a mai napig odavannak a nők, a neje azonban nem féltékeny – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A börtönben alig érintkeztem nőkkel, odabent szinte Magdi anyust is feleségül vettem volna” – vallotta be Ambrus, aki már évek óta boldog házasságban él, ám ennek ellenére a mai napig is népszerű a nők körében. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy egyik alkalommal – miközben vásározott – egy idegen nő egyszerűn megcsókolta.

Odalépett hozzám egy idegen nő, és szájon csókolt. A helyzettől annyira zavarba jöttem, hogy alig kaptam levegőt” – árulta el Ambrus Attila, aki arról is beszélt, mit látnak benne a nők. “Sok hölgy kedveli a rosszfiúkat, legalábbis egy egy-két órás hempergés erejéig, hogy egy kicsit megmozgassa a vérüket” – árulta el.

Olvass még Ambrus Attiláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top