nlc.hu
Sztárok

Ambrus Attila 50 év után kibékült az anyjával

Ambrus Attila 50 év után először találkozott az édesanyjával – a Viszkis elárulta, miért pont most került sor a sorsdöntő találkozásra

Fél évszázaddal az utolsó találkozásuk után ismét látta egymást Ambrus Attila és az édesanyja.

Ambrus Attila egész életére rányomta a bélyegét az, hogy az édesanyja másfél éves korában elhagyta őt, s ezt a sérelmet nem kevesebb, mint 50 éven át magában hordozta. A kislánya születése után és most, hogy úton van a második gyermeke, átértékelte a történteket és úgy döntött, mégiscsak szeretné rendezni a 74 éves anyjával való kapcsolatát – írja a Bors.

Ambrus Attila

Ambrus Attila és édesanyja 50 éven át nem tartották a kapcsolatot (Fotó: Sajtószoba)

„Mégiscsak az anyám, ő szült engem és mostanra megbocsátottam neki. (…) Három héttel ezelőtt meglátogatott minket anyám. Nem töltött nálunk sok időt, csak két napot, de első alkalommal ennyi elég is volt. Anna az anyámat úgy hívja, hogy néni. Igazából még meg kell tanulni kezelni a helyzetet” – mesélte a bulvárlapnak Ambrus, aki a találkozás után is biztos abban, hogy szeretné szorosabbra fűzni a viszonyt az édesanyjával, ezért majd ősszel ő szeretné meglátogatta a családjával az Erdélyben élő asszonyt.

Olvass még Ambrus Attiláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top