nlc.hu
Sztárok

Csősz Bogi a Totem feladat végéről

Csősz Bogi fulladozott a játék végére: “Nem tudtam megmozdítani a lábamat”

Tegnap ismét a teljesítőképességük határán voltak a Totem sztárversenyzői, és Csősz Bogi konkrétan fuldoklott a betegsége miatt a feladat végére.

Nagyon mély nyomot hagyott a játékosokban a Totem fogatása, és lassan már a nézők is sejtik, miért. A végtelen túrák közben rengeteg konfliktus adódik a különböző karakterek között, és ott van a fizikai megterhelés is. 

Csősz Bogi ne érezte jól magát a feladat után

Csősz Bogi ne érezte jól magát a feladat után (Fotó: Sajtószoba)

Csősz Bogi korábban is elmondta, hogy neki lelkileg volt megterhelőbb a forgatás, igaz, a tegnap látott rész fizikailag is megviselte. 

“Nekem ott egy torokgyulladásom volt, nem tudtam levegőhöz jutni. Pont vicceltem is, hogy Leo ott még lihegett, nekem már az sem jutott. Mindenem beállt, az összes izmom, ahogy ott rángatott a végén Zalán. Tényleg azt éreztem, hogy nincs oxigén a testemben, nem tudom megmozdítani a lábamat. Az utolsó egy méter olyan nehéz volt, hogy azt hittem, egy végtelenség az egész.”

Nem Bogi volt az egyetlen, akit megviselt a Tűz kristály keresése. Leo utólag is azt gondolja, hogy ez volt a legkeményebb próbatételük. 

Ahogyan kiderült, a feladat mindenkiben mély nyomott hagyott, a műsor utáni stúdióbeszélgetésben Bogi, Leo, Zalán és Krisztina még mindig most sem értenek egyet abban, mi történt aznap. 

Mutatjuk, mi okozza a máig érezhető feszültséget Bogi és Zalán között azzal a nappal kapcsolatban: 

A Totem játékosai: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top