nlc.hu
Sztárok

Első fotó Gájer Bálint kisfiáról, Kristófról

Gájer Bálint és felesége, Brigi először mutatták meg a kisfiukat

Kisfiuk, Kristóf már héthetes, szépen cseperedik, miközben a Gájer Bálint és felesége, Brigi egyre jobban belerázódnak az új feladataikba.

Tavaly augusztusban házasodott össze Gájer Bálint és Ötvös Brigitta, és a pár januárban újságolta el az örömhírt, hogy gyereket várnak.

Gájer Bálint énekes és Ötvös Brigitta modell az első gyerekükről korán megtudták, hogy kisfiú

Gájer Bálint énekes és felesége, Ötvös Brigitta modell az első gyerekükről korán megtudták, hogy kisfiú (Fotó: smagpictures)

A babavárás öröméről és bánatáról is meséltek az elmúlt hónapokban, és júliusban boldogan mutatták be a világnak Kristófot. Amióta családdá váltak, fenekestül felfordult az életük, és ennek minden percét imádják, az újdonsült szülők a Storynak mutatják meg először szemük fényét, miközben az édesapa arról mesél, hogyan telt az elmúlt időszak.

„Kiegyensúlyozott, boldog, és egyszerűen csodálatosan bánik a kisfiunkkal. Arról nem is beszélve, mennyire gyönyörű kismama. Nem kérdés, fáradt, vagyis mindketten azok vagyunk, de ezt sem éljük meg rosszul. Éjszaka többnyire együtt kelünk Kristófhoz, ugyanis bár anyatejes baba, néha könnyebben elfogadja a tejet cumisüvegből – így vagy Brigi eteti, és én mosogatom, fertőtlenítem el az üveget, vagy fordítva. Amennyit egy apa csak segíthet a kicsi körül, én megteszem, noha nem vagyok olyan tudatos és türelmes, mint a feleségem. Például az altatással meggyűlik a bajom, de a pelenkacserélésben már nagyon rutinos vagyok” – mesélte a büszke apuka. 

Bálint szerint Kristóf egy kimondottan jó kedélyű, vidám kisbaba, aki egyetlen mosolyával képes elvarázsolni a szüleit. „Ő a háttérképem, nem tudok úgy ránézni a telefonomra, hogy ne vigyorognék.”

Az énekes a Story-olvasókkal osztotta meg az első hetek tapasztalatait és friss képeket a családjáról. 

Szellő Istvánt a régi barátnője kísérte el az esti show-ra

Szellő Istvánt a régi barátnője kísérte el az esti show-ra

Ismert ember gyereke:  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top