nlc.hu
Sztárok

Rózsa György folyamatos fájdalommal küzd

Rózsa Györgyöt hazaengedték a kórházból, de még mindig nagy fájdalmakkal küzd

Rózsa György örül, hogy végre a családja körében gyógyulhat.

Július közepén került kórházba Rózsa György, aki egy szerencsétlen esés következtében csípőtörést szenvedett és meg kellett műteni. Hosszú rehabilitáció várt rá, több mint másfél hónapig kórházban volt, a napokban engedték haza. A tévés most már a családjával lehet és így talán gyorsabban is gyógyul, ám még mindig nagy fájdalmakkal küzd. 

„Nem sokat ülhetek egy helyen, nem szabad terhelnem a csípőmet, sokat kell menni, hogy megerősödjenek a lábaim. Sajnos fájdalmaim még mindig vannak. Napközben elvagyok, estére jön jobban elő, néha fölébredek arra, hogy lángol a combom” – árulta el a Borsnak Rózsa György, akit az egész családja és a barátai támogatnak a felépülésben.

„Szerdán tettem ki a lábam először a kórházból és a házamból. Egy barátom vitt el a Rózsakertbe, ahol a banki ügyeim elintézésén kívül óriási élményben volt részem, mert megebédeltünk az egyik kedvenc éttermemben. Csodálatos volt újra ezt átélni, melengette a lelkemet. Reményt ad, hogy fogok még menni, bár az is meglehet, hogy csak sántítva tudok majd közlekedni. Bízom benne, ha nem is azzal a teljesítménnyel, mint régen, de tudom folytatni az életvitelemet” – mondta.

rózsa györgy

Rózsa Györgyre hosszú rehabilitáció vár (Fotó: Smagpictures)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top