nlc.hu
Sztárok

Műteni kellett Sydney van den Bosch-t

Műteni kellett a Szerencselányt, Sydney van den Bosch-t

Sydney van den Bosch posztolt a műtét után és elárulta, hogy érzi magát.

Sydney van den Bosch-t a Farm VIP-ben ismerte meg jobban a közönség, majd hetekig a Szerencsekerék szerencselányaként láthattuk a tévében. Az influenszer most egy fájdalmas dologról számolt be: a napokban megműtötték, de már jobban van és most csak a gyógyulásra koncentrál.

„A hét elején az arcom melléküregéből távolítottak el egy polipot. Sajnos sokan küzdenek hasonlókkal és nálam sem volt új keletű a probléma, viszont mivel növekedésnek indult a jóindulatú daganat, így mindenképpen ki kellett venni. Az endoszkópos műtétnél minden rendben zajlott, és szerencsére a gyógyulás folyamata is viszonylag gyors egy ilyen beavatkozásnál” – mondta a Borsnak Sydney, akire most egy kis pihenés vár.

„Pár napig most kötelező a pihenés és a sok alvás. Bár lételemem a pörgés és imádom a munkámat, ezt is egyfajta jelzésnek veszem, hogy időnként kicsit lassítanom kell. Ezt az évet már egy tudatosabb életmódnak szenteltem, de igyekszem folyamatosan fejleszteni ezen, és egészségügyileg is magam mögött hagyni minden korábbi problémát” – árulta el a távkapcsolatban élő modell.

sydney van den bosch

Sydney van den Bosch (Fotó: Instagram)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top