nlc.hu
Sztárok

Csisztu Zsuzsa a gyerekeiről

Csisztu Zsuzsa: “Ez az utolsó év, hogy egy suliba járnak a fiaim”

Csisztu Zsuzsa nagyfia idén nyolcadikos, nemsokára dönteniük kell, hová jelentkezzenek tovább. Az iskolakezdésről a sportriporter az nlc-nek mesélt.

Csisztu Zsuzsa nagyobbik fia, Krisztián utolsó évét kezdte abban az általános iskolában, ahol testvére, Adrián. „Az első napjuk után a fiúk mesélték, milyen jó volt találkozni az osztálytársaikkal – mondja a büszke anyuka. – Ez az utolsó évük, hogy egy iskolába járnak, Krisztián ugyanis nyolcadikos, jövőre már nem ide fog járni. Tavaly, amikor Adrián kezdte az elsőt nagyon jó volt, hogy együtt jöhettek, mert a pandémia idején, mi szülők nem jöhettünk be az évnyitóra, és a kicsinek egyedül kellett elindítania az évet. Nagy segítség volt a közös iskola, és még ebben élvezhetik egymás társaságát.

Megnézem
Összes kép (3)

A sportriporter számára fontos, hogy fiai jó iskolába járjanak.

Csisztu Zsuzsa gyerekei idén mennek utoljára ugyanabba az iskolába

Csisztu Zsuzsa gyerekei idén mennek utoljára ugyanabba az iskolába

A nyelvtanulás és a sport szerintem rendkívül fontos egy gyerek számára.Krisztiánnak most döntünk majd a továbbtanulásáról. Beszéltünk már arról, hogy abba a gimnáziumba is mehetne, ahová én jártam, a Vörösmarty gimnáziumba, hiszen ott a színvonalas oktatás mellett komolyan támogatják az élsportot a sporttagozatos osztály indításával.  Remélem nemsokára megtaláljuk a legmegfelelőbb gimnáziumot neki. Ha valakinek az életében rendszeresen jelen van a sport, mint Krisztiánnak, akkor az meglátszódik a rendszeretetében, és a jó időbeosztásában is. Krisztián a kardvívást választotta, példaképe természetesen Szilágyi Áron.  Teljesítményével be is került az igazolt versenyzők közé. Tudom, hogy nem könnyű az élsport, mégis nagyon támogatom benne, és Adrián is idén kezd bele néhány komolyabb sportfoglalkozásba”.

Sztár szülők: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top