nlc.hu
Sztárok

Nyári Dia fehérneműs fotói

Fehérneműben mutatta meg magát Nyári Dia – csak úgy záporoznak a lájkok a fotóira

Fehérneműs fotózásra kérték fel a színésznőt, akit tiniként eltanácsoltak a modellkedéstől.

Fehérnemű-modellnek állt Nyári Dia, egy ismert márka kérte fel egy fotósorozathoz. A nemrég mellplasztikai műtéten átesett színésznő örömmel vállalta a modellkedést. Az elkészült fotókat a követőinek is megmutatta – szúrta ki a Blikk Nyári Dia közösségi oldalán.

Nyári Dia

Fehérneműs fotózást vállat be Nyári Dia – Fotó: Sajtóklub

Posztjában elárulta, hogy tinikorában ugyan próbálkozott a modellkedéssel, ám a súlya miatt eltanácsolták.

Mikor tiniként kacérkodtam a kifutó világával, elég hamar a tudomásomra adták az ügynökségek, hogy itthon még csak-csak el kifutózgatok, Milánót azért jobb ha elfelejtem…legalábbis ha nem leszek -15 kilóval kevesebb. Nagyon szerettem volna külföldön is dolgozni, de úgy éreztem ha meghalok sem fog menni. Ma mikor beléptem az üzletbe, hogy kiválasszam ezt a csipke csodát, nézegettem a plakátokat, és gyönyörű önbizalommal teli hús-vér nők mosolyogtak vissza rám, különböző testalkattal, bőrszínnel. Felemelő volt látni, hogy a divat perspektívája, milyen irányba változik, ami az “etalon” nőt illeti. (…) Nekem az önbizalom a fehérneműnél kezdődik, még akkor is ha senki más nem tudja, hogy milyen gyönyörű csipke rejtőzik aznap a ruhám alatt, csak épp én” – vallotta be.

“Csodálatos vagy”, “Bomba alak!”, “Szépséges!, “Istennő!” – olvasható a kommentek között.

Olvass még Nyári Diáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top