nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi életmódot változtat

30 év után Schobert Norbi életmódot változtat

A gyógyulás érdekében mindent bevet.

Mint azt mi is megírtuk, Schobert Norbert  augusztus 26-án futás után háza előtt kapott agyi infarktust, azonnal műteni kellett. Gyógyulása szinte már csodának számít, egy hetet töltött kórházban, azóta otthon, szeretett családja körében lábadozik, és fokozatosan tér vissza a korábbi, megszokott életéhez – írja a Bors.

schobert norbi

Schobert Norbi (Fotó: Ozone TV)

Stroke-ja után Norbi úgy döntött, hogy visszatér a Konyhafőnök VIP-be versenyezni.Kap külön széket, külön öltözőt, van orvosi felügyelet, vigyáznak, hogy ne legyen túlságosan leterhelve. A fokozott orvosi felügyelet mellett mindig vele van a felesége, Rubint Réka is. „Az ő döntése, hogy bírja, és hogy meddig bírja” – mondja erre Réka.

Mindez nem jelenti azt, hogy Norbi ne venné intő jelnek a betegségét. Egészsége érdekében a jövőben átszervezi az életét, minimálisra csökkentve a stresszt, rendszeresen jár felülvizsgálatokra is, és elengedi 30 éves napi rutinját.

„Visszajárok, most még heti két alkalommal, eleinte gyakrabban, de ahogy telik majd az idő, egyre ritkábban kell megjelennem az orvosnál. A héten már óvatosan, de elkezdek dolgozgatni. Szeretek mindent a kezemben tartani, felügyelni a munkafolyamatokat, de egyelőre heti egy alkalommal, két-három órát fogok az irodában tölteni. Vállalkozó vagyok, muszáj foglalkoznom a cégemmel. Szép nyugodtan, lassan visszaépítek mindent az életembe” – mesélte a lapnak.

„Most, hogy már otthon vagyok, és a saját szemükkel látják a gyerekek, hogy tényleg jobban vagyok, ők is megnyugodtak. Nincs más dolgom, csak teljesen meggyógyulni, harminc éven át heti hétszer edzettem, a jövőben három alkalomra csökkentem, egy teljesen más dimenzióba lépek, a táplálkozásomra fogom fektetni a hangsúlyt” – tette hozzá.

Legfrissebb sztárhíreink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top