nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup flörtöl Szabó Zsófival

Shane Tusup folyamatosan bókol Szabó Zsófi képeinél

Shane Tusupnak minden bizonnyal tetszik Szabó Zsófi.

Ahogy arról mi is írtunk,Shane Tusup szakított amerikai barátnőjével, aki már vissza is költözött az államokba. „Az élet kiszámíthatatlan. Néha véletlenszerűen összehoz emberekkel, máskor pedig válaszút elé állít. Az életben meg kell becsülnünk azokat az embereket, akik hatással voltak ránk és az életünkre. Elértünk egy válaszúthoz, de mindkettőnk esetében úgy az igazságos, hogy támogatjuk egymást abban, hogy felfedezzük és megéljük egyéni utainkat. Kétségtelenül azt kívánom, hogy sikeres és boldog legyél. Szeretném látni, hogy hatással vagy a világra, ahogy ezt mindig is szeretted volna” – írta akkor az úszóedző, akivel korábban már előfordult, hogy nyilvánosan flörtölt Szabó Zsófival. Shane Tusup folyamatosan kommentel a műsorvezető képeihez, ez már a rajongóknak is feltűnt.

szabó zsófi shane tusup

Vajon mi lehet Szabó Zsófi és Shane Tusup között? (Fotó: Instagram)

Zsófi tegnap úszás után posztolt, vizes maradt a haja (a fotót itt megnézheted). Ehhez a képhez is hozzászólt Shane, dicsérte az Álarcos énekes nyomozóját. „A vizes haj egyáltalán nem áll rosszul neked” – írta a képhez Tusup, majd Szabó Zsófi válaszolt. 

„Van olyan, ami nem áll jól nekem?” – írta poénosan a tévés. A rajongók már találgatnak, hogy mi lehet a két híresség között, de ők egyelőre nem nyilatkoztak erről.

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top