nlc.hu
Sztárok

Dietz Gusztáv összeomlott a dunakeszi tragédiától

Dietz Gusztáv személyesen ismerte a dunakeszi tragédia áldozatait, összeomlott a történtektől

Háromnegyed órán át hallgatták a rendőrök és a mentők szirénázását Laky Zsuzsival, de akkor még nem gondolta Dietz Gusztáv, hogy személyesen érintik majd a történtek, Mint kiderült, Gusztáv ismerte az elhunytakat.

Dietz Gusztáv nagyon nehezen viseli, ha nők vagy gyerekek ellen követnek el erőszakot, ezért is viselte meg különösen mindaz, ami Dunakeszin történt. Mint kiderült, személyesen ismerte az áldozatokat, O. Melindát és kisfiát, Maxit – írja a Bors.

Dietz Gusztávot megérintette a tragédia (fotó: Mozinet)

Dietz Gusztávot megérintette a tragédia (Fotó: Mozinet)

Dietz úgy ismerte meg az áldozatokat, hogy egy alkalommal Gödön, a Homokszigeten Melinda odalépett hozzá egy közös fotóért, és a beszélgetés során kiderült, hogy jó barátnője Gusztáv unokanővérének. A fiával, Maximiliannel is találkozott, így pedig még szörnyűbb számára a tragédiára gondolni. Dietz kétgyerekes családapa, és szíve szerint egy küzdősportedzést szervezne azoknak a férfiaknak, akik nőket vagy gyerekeket bántanak, hogy megtanulják, kivel erőszakoskodhatnak és kivel nem.

Nem akarok semmi szörnyűséget kívánni, de remélem, van lélekvándorlás, és a gyilkos meg fog bűnhődni

– mondta a lapnak Dietz. A gyilkosságokat elkövető férfi 19 éve rendelkezett sportvadászat céljára kiadott érvényes lőfegyvertartási engedéllyel.

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

További cikkeink a dunakeszi gyilkosságról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top