nlc.hu
Sztárok

Sharon Stone fürdőruhában

Sharon Stone alakja 63 évesen is mindig irigylésre méltó

A 63 éves Sharon Stone szívdöglesztően fest fürdőruhában.

Nehéz időszak áll Sharon Stone mögött, nemrég elhunyt 11 hónapos unokaöccse, akitől egy megható videóval búcsúzott. A színésznő az agyvérzése óta – azaz 20 éve – sok időt fordít a mentális egészségére, az elmúlt pár nap nagyon megviselte. Többek között emiatt dönthetett úgy, hogy elutazik egy olyan helyre, ahol egy kicsit elbújhat a világ elől. Stone képet is posztolt a vakációról, fürdőruhában pózol egy sziklán.

A kép alatti leírásban is az Énidőre hívja fel a figyelmet, hiszen tényleg nagyon fontos, hogy az ember foglalkozzon a saját lelkével és a testével, ez sokban javítja az életminőséget. 

A színésznőt egyébként nemrég felkérték egy izgalmas szerepre, ám ettől eleshet, mert azt mondta, csak olyanokkal dolgozik együtt – legyen az stábtag, vagy színész – akik be vannak oltva, ez pedig nem annyira tetszett a film producerének. Mivel korábban több híresség is jelezte, hogy csak oltottakkal dolgozik együtt, ezért több neves stúdió összefogott, hogy szeptember 30-tól már csak oltott emberek dolgozhassanak a forgatásokon.

sharon stone

Sharon Stone (Fotó: Getty Images)

Sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top