nlc.hu
Sztárok
Demi Moore plasztikai műtétjei

Demi Moore 30 éve még sárga, göndör hajjal hódított – mostanra alig lehet ráismerni

Demi Moore sokáig igazi genetikai csodának számított – na jó, inkább a plasztikai sebészek csodájának, olyannak, aki ízlésesen szab gátat az idő múlásának.

Demi Moore gyerekkoráról nem az idilli jelző jut az eszünkbe: édesanyja és nevelőapja alkoholproblémákkal küzdöttek, ami nem meglepő módon a nevelési módszereikre is hatással volt – ez többek között fizikai bántalmazásban nyilvánult meg. Moore középiskolás korára már többször volt kórházban vesebetegsége miatt, 2019-es önéletrajzából kiderült, hogy 15 évesen megerőszakolták, elkezdett kimaradni az iskolából, és aktmodellkedett.

Demi Moore akkor és most

Demi Moore 1990-ben és most
(Fotó: Paramount Pictures/Getty Images és Pascal Le Segretain/Getty Images)

17 évesen találkozott első férjével, a rockzenész Freddy Moore-ral, akinek a vezetéknevét a válásuk után is megtartotta. A házasság 4 évig tartott, a színésznő ez után ismerkedett meg Bruce Willis-szel – addigra már elgyászolta öngyilkos nevelőapját, és drogfüggőséggel is küzdött.

Hírnevét a fazekasmunkát erotikussá tevő 1990-es Ghosttal alapozta meg, ami az év legnagyobb filmes bevételét hozta, és Golden-Globe-ra is jelölték érte. Ezt követően sorra kapta az olyan filmszerepeket, amiket még ma is szívesen nézünk: az Egy becsületbeli ügy, a Tisztességtelen ajánlat és a Zaklatás, majd 1996-ban a filmtörténelem legmagasabb színésznői fizetéséért (12,5 millió dollárt) elvállalta a Sztriptíz főszerepét. A G. I. Jane-t – ami ugyan negatív kritikákat kapott, de a nézők szerették – már saját produkciós irodájával készítette el. Legközelebb aztán a Charlie angyalai: Teljes gázzal című filmben láthattuk, ahol foghattuk az állunkat, nehogy leessen, mert annyira jól nézett ki az akkor 41 éves színésznő.

Demi Moore sárga hajjal
Megnézem
Összes kép (5)

Család, mélyrepülés, botox

Második férjével, Bruce Willis-szel 13 évig voltak házasok, 3 lányuk született – Rumer Glenn, aki édesanyja hasonmása, Scout LaRue és Tallulah Belle. Harmadik férje a nála 15 évvel fiatalabb Ashton Kutcher volt, akit gyermeket is várt, de 6 hónaposan elvetélt. A színész  megcsalta feleségét, ami nem maradt visszhang nélkül.

2013-ban elváltak, addigra már az a hír járta, hogy Moore újra függőségekben szenved, alkohol és gyógyszerproblémái miatt rehabra ment, és a lányai sem beszéltek vele. A 2010-es évek mélypont volt a színésznő számára, de szerencsére kilábalt belőle.

Demi Moore családja
Megnézem
Összes kép (6)

Mostanában leginkább a plasztikai műtétjei miatt hallani róla – vagy legalábbis a feltételezett plasztikai beavatkozásai miatt. De ha megnézzük az arcát, az egészen biztos, hogy nem a gondtalan évek simították ki. Persze, az vesse rá az első követ, aki képes lenne megfelelni annak az ellentmondásos elvárásnak, miszerint a sztárok öregedjenek meg méltóságteljesen, de egy-egy jól sikerült botoxoltatás után mégis az egekig magasztalják az aktuális hírességet, ha természetesnek tűnik a végeredmény.

Egy biztos: az alakja elképesztő közel 60 évesen is:

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top