nlc.hu
Sztárok

Második gyerekét várja Nyári Edit

Második gyerekét várja Nyári Edit

Nyári Edit a Story magazinnak mesélt a babavárásról.

Nyári Edit 2019 nyarán hozta világra első gyermekét: a babavárást és a szülést, valamint az azóta eltelt időszakot is csodaként éli meg. Az énekesnő öröme felhőtlen, hiszen – ahogy a Story magazinból kiderül – ismét várandós, jelenleg a hetedik hónapban jár a kismama. Csakúgy, mint az első terhességénél, most is kiélvez minden pillanatot. 

„Ez a várandósság egészen más, mint az előző volt. Mivel már sokkal rutinosabb vagyok, a rosszulléteket is jobban kezeltem. Emellett megszállt egyfajta végtelen nyugalom, hiszen álomszerű átélni, ahogy növekszik bennem egy élet. Kisfiam, Kálmánka annyira édes és okos, már nagyon várja a kis testvére érkezését. Ahogy egyre jobban növekszik a hasam, ő is úgy kezdett el hozzá egyre többet beszélni” – részletezte a lapnak Edit. 

A szülők nem tudják, hogy ezúttal fiuk vagy lányuk születik majd, csak a szülőszobán fog kiderülni. „Szándékosan nem kérdeztünk rá a baba nemére, mint ahogyan azt az első gyerekünk érkezésénél is tettük” – mondta Nyári Edit, aki ismét apás szülésre készül a férjével.

A Story magazinból még több részlet kiderül: 

Story - címlap

Story – címlap

Sztárok, akiknél bővül a család: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top