nlc.hu
Sztárok

Nagy Kriszta Tereskova mesélt a várandóságról

Tereskova örülne, ha fia születne: „A kedvenc macskámról nevezném el a gyereket”

Valósággal sokkolta a hír Tereskovát, hogy ötvenévesen várandós az első gyerekével. Erről mesélt.

Nagy Kriszta, vagy ahogy művészként ismerik, Tereskova első gyerekével várandós, és ez 49 évesen őt magát lepte meg a legjobban. 

Tereskova már tudja, mi lesz a gyereke neve

Tereskova már tudja, mi lesz a gyereke neve

„Teljes rémület, mert én már úgy definiáltam magamat, hogy nem vagyok alkalmas erre. Most jön az a bizonyos évszám, az ötven érkezik, ezért én a szerelmem szemébe néztem, és mondtam: hogy még mielőtt meghalok, egyszer hadd éljem át azt, hogy egy férfi a szemembe néz és azt mondja, gyereket szeretnéd tőled. Nekem ilyen nem volt.”

Tereskova a házassággal is ugyanígy volt, mint mondta, nem akart úgy meghalni, hogy nem éli át, amikor megkérik a kezét. 

„Megkértem a galeristámat, hogy vegyen el feleségül, hogy azért ne legyek már örökre szingli, legyen egy házasságom, asszony szeretnék lenni. Aztán elváltunk. Olyan még nem volt, hogy egy férfi a szemembe nézett és azt mondta, szeretném, ha a feleségem lennél.” 

Tereskova pocakos fotót mutatott

Tereskova pocakos fotót mutatott

Szabó Zsófi és Müller Péter nem is leplezte a döbbenetét, amikor Tereskova a fogantatás pillanatáról beszélt. 

„Egész életemben védekeztem és rábeszéltem, hogy játsszuk azt, hogy akkor ma nem védekezünk és nézz a szemembe, kérlek, és mondd, hogy kisbabát szeretnék tőled. Úgyse lehet baj, így 200 évesen és akkor egyből egy beszaladt. Utána, amikor ezt megtudtam, azt gondoltam, meg fog ölni a pasim. Kétszáz gyereket csinált már, akivel szeretkezik, az terhes lesz. Ő már több anyát a meddőségből meggyógyított. Bevallom, amikor megtudtam, vettem egy üveg bort és halálosan kétségbe estem, és hajnalban posztoltam, hogy figyu, ez van. Jó, hát az esküvőről az anyám a Heti Hetesből szerzett tudomást.”

Még nincs genetikai vizsgálat, és Tereskova már úgy érzi, kicsit korán osztotta meg a hírt a világgal. viszont azt már tudja, hogy jobban örülne egy vörös göndör hajú kisfiúnak, aki az apjára hasonlít, és Karcsikának nevezné el a kedvenc macskája után. 

Sztárok és a névválasztás: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top