nlc.hu
Sztárok

Eljegyezte szerelmét a TV2 műsorvezetője, Czető Roland

Ő Fritz Évi, Czető Roland bájos menyasszonya, a pár boldogan mesélt az eljegyzésükről

Van, aki a TV2 műsorvezetőjeként ismeri Czető Rolandot, mások a színházból, vagy éppen a szinkronszerepei miatt. Most a párjával az eljegyzésükről meséltek. 

Czető Roland elismert színész és szinkronszínész, aki három éve van együtt a párjával, Fritz Évi színésznővel. Nemrég pedig elérkezettnek látta, hogy új időszámítás kezdődjön a kapcsolatukban. Mint mondta, a pandémiás időszak alatt annyi minőségi időt töltöttek együtt, amit más esetben talán csak évek alatt sikerült volna. Ráadásul együtt is dolgoznak a színházban, és ez őket nagyon feltölti.

„Nosztalgia napot terveztünk, és nekem fogalmam sem volt, merre indulunk. Mindent Roland tervezett meg. Végül délután a velencei kilátóba mentünk, és eleve furcsa volt a helyzet, mert 25-30 fok volt, és Roland felvette a pulcsiját, én nem értettem, miért, de mondta, hogy fent majd biztosan hűvösebb lesz. Amikor felértünk és megöleltem, éreztem, hogy nagyon dobog a szíve, és meglepődtem, mert általában jó kondiban van” – kezdte Évi.

Czeto Roland és menyasszonya, Fritz Évi az eljegyzésükről meséltek

Czeto Roland és menyasszonya, Fritz Évi az eljegyzésükről meséltek

Mint kiderült, a kapcsolatukban azért van különös jelentősége a helyszínnek, mert már többször próbáltak feljutni oda, de minden alkalommal volt valami, hol zárva volt, hol felújították. 

„Egy ilyen alkalommal találtam ki, hogy ez lesz a tökéletes helyszín a leánykérésre” – tette hozzá Roland, akinek sikerült meglepni a párját. 

„A sírásig nem jutottam el, mert sokkolódtam” – mondta mosolyogva Évi, aki a gyűrű láttán először szóhoz sem jutott. 

Egyelőre nem tudják, hogy nagy vagy kicsi esküvőjük lesz-e, ez még a jövő zenéje, a gyerekvállalással kapcsolatban egy picivel határozottabbak: két gyereket szeretne a pár. 

Sztáreljegyzés: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top