nlc.hu
Sztárok

Curtis mondta el az édesanyjának a rossz hírt

Curtis így mondta el az édesanyjának, hogy a testvérét gyilkossággal vádolják

Curtis Hajdú Péternek mesélt előzetesben lévő bátyjáról.

A családot, majd a rajongókat is sokkolta a hír, amikor kiderült, hogy Curtis testvérét őrizetbe vették. Ahogy arról mi is beszámoltunk, tavaly év végén bukkantak rá a hatóságok Katzenbach Imre holttestére, akiről a rendőrség a közleményben azt írta: a kezdetektől gyanították, hogy nem csupán eltűnésről van szó, a férfi nem saját elhatározásából tartózkodhat ismeretlen helyen, hanem bűncselekmény áldozata lett. 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda életvédelmi osztályának munkatársai a büntetés-végrehajtási intézetben lévő H. Attila 50 éves magyar állampolgárt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás minden részletre kiterjedően folyamatban van – írták akkor. Pár nappal ezután azonban két új gyanúsítottat is őrizetbe vettek, az egyikük, Sz. Lajos Curtis bátyja. A rapper hisz a testvére ártatlanságában, ám egészen a Frizbi tegnapi adásáig nem beszélt az ügyről.

„Egyelőre várjuk, hogy hazajöjjön, bízunk abban, hogy itt minden ki fog derülni, az, hogy a bátyám ártatlan. Mindenki tudja, hogy ártatlan” – mondta Curtis szűkszavúan, majd hozzátette, ő és a bátyja mondták el az édesanyjuknak, hogy mi történt.

„Nehezen bírta, de mellette vagyunk. Együtt van a család és várjuk haza a Lajost” – zárta szavait.

curtis

Curtis először beszélt a bátyja ügyéről (Fotó: Life TV)

Még több hazai sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top