nlc.hu
Sztárok

Survivor: egy újabb játékos hagyta el a versenyt

Sírva távozott Bálint a Holtak szigetéről: „Csalódást okoztam mindenkinek”

Húsz millió forint a tét, így érthető, ha a meggyötört játékosok fizikailag és lelkileg is a teljesítőképességük végén vannak. Bálint magába roskadt, amikor kiderült, távoznia kell.

Egyike volt azoknak, akiket a társai is a döntőbe vártak, Filipánics Bálintnak éppen ez lett a veszte. A törzsi tanácson őt szavazták ki, végül a Holtak szigetén sem töltött sok időt. 

A Holtak szigetén játékkal dőlt el, kinek kell távoznia - Evelin végül hamarabb oldotta meg a a feladatot, mint Bálint

A Holtak szigetén játékkal dőlt el, kinek kell távoznia – Evelin végül hamarabb oldotta meg a a feladatot, mint Bálint (Fotó: Sajtóklub)

A fizikailag és lelkileg is meggyötört játékosoknak felemésztette az utolsó morzsányi erejét is a Holtak szigetén tartott verseny, ahol már nehezen koncentráltak a feladatra is. Bár úgy tűnt, Evelin az elején feladta a küzdelmet, végül mégis Bálintnak kellett távoznia. Amikor Joe kimondta a vesztes nevét, Bálint elsírta magát és eleinte a vigasztaló társait is ellökte magától. Később Kabát Petinek azt mondta: csak magát okolhatja a vereségért. „Ezt a szégyent, mindenkinek csalódást okoztam.”

Evelin is meg akarta nyugtatni, hogy valójában a jobb játékos esett ki, de Bálint csalódottságán semmi sem segített. 

„Én nagyon szerettem volna nyerni és úgy gondolom, hogy viszonylag hamar kiestem ahhoz képest, meddig szerettem volna jutni ebben a játékban. Ez nekem óriási csalódás, nyerni szerettem volna. (…) Ebben a játékban nem engedheted meg magadnak, hogy ha valakiben elveszíted a bizalmadat, akkor neki újra és újra esélyt adsz. Akikkel egyértelműen nagyon jó kapcsolatot ápoltam, az egyértelműen Peti, és mondhatom, hogy nem csak egy szövetségest, de barátot is leltem a személyében, meg még talán Catherine, akivel nagyon közeli lett a kapcsolatom. Ő egy nagyon cuki csajszi, mindig felvidított, ha nehezebb pillanataim voltak. Még Zsófit mondanám azok közé, akikkel közelebbi kapcsolatba kerültem és jó kapcsolatot ápoltam a játékban. Jól esett, amikor esténként Zsófival összebújtunk és megöleltük egymást és úgy aludtunk el. Jól éreztük magunkat egymás társaságában. Jókat beszélgettünk és jó feltöltődés volt, hogy volt valaki, akihez hozzá tudtál bújni.”

Bálintot sok mindenre megtanította a Survivor, megtanult apró dolgoknak örülni, és szerette volna megmutatni a benne rejlő kitartást és akaraterőt, erőt. Szerinte ebben a játékban erős női karakterek vannak, akik nagyon rafináltak, így nem tartotta kizárnak, hogy egy lány nyerje az idei versenyt. 

Kabát Peti és Filipánics Bálint barátok lettek a Survivor forgatása alatt

Kabát Peti és Filipánics Bálint barátok lettek a Survivor forgatása alatt (Fotó: Sajtóklub)

Survivor szereplőiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top