nlc.hu
Sztárok

Paris Hilton magánélete

Fel sem fogod ismerni Paris Hiltont ezeken az ősrégi képeken! Így nézett ki 15 évesen

A botránykirálynő, a villántásairól, szexvideójáról, bulizási szokásairól elhíresült Paris Hilton nélkül a 2000-es években nem létezett bulvárcímlap. Ma már ez másként van.

Paris Hilton, az influenszerek ősanyja mindig a divat megszállottja volt, inkább teremtette, mint követte – azt már mindenki döntse el maga, hogy ez jó volt-e vagy sem. Az biztos, hogy a strasszos mobilok, a vastag, gigantikus övek és a csípőnadrágok, valamint a narancssárga bőr népszerűsítésében komoly szerepe volt.

Paris, a partykirálynő és főállású celeb

Paris Hilton 40 éves, és rengeteget változott a 2000-es évek eleje óta. A felhajtás, ami őt mindig is körülvette, persze most sem maradhat el. A Hilton szállodalánc egykori örökösnője először 2003-ban az MTV The Simple life valóságshow-ban sokkolta a nézőket Nicole Richie-vel, Lionel Richie lányával – innentől kezdve szinte nem volt olyan, aki ne tudta volna, ki is az a Paris Hilton.

Paris Hilton akkor és most

Paris Hilton 1999-ben és most
(Fotó: DAN CALLISTER Online USA inc./Getty Images és Rodin Eckenroth/Getty Images)

Ezt követően több valóságshow-ban is láthattuk, az egyikben például BFF-et, azaz öribarit keresett magának. Rendszeresen hívták szórakozóhelyekre – volt, hogy egyszerűen csak megjelent, és a jelenlétével, bulizási stílusával emelte a hely fényét, aztán millió dolláros DJ-ként is kipróbálta magát, énekesi babérokra is tört, és persze saját parfümöket, sminkcuccokat is a piacra dobott.

Mindezek mellett könyveket is írt, és a filmipart sem hagyta érintetlenül: több mozit is készített, de talán a legemlékezetesebb az Arany Málna-díjjal „jutalmazott” első filmje, A dögös és a dög. Mielőtt továbbhaladunk, ezeket az ősrégi fotókat muszáj megnézned!

Paris Hilton 15 évesen
Megnézem
Összes kép (5)

Paris Hilton magánélete

Habár botránykirálynőként lett ismert, nagyon is tudta, hogy mit csinál, és távolról sem volt olyan naiv, mint ahogy az a képernyőn keresztül lejött. Idővel elege lett a buta partycsaj szerepéből, és úgy döntött, az imidzsváltás segíteni fog felülírni mindazt, amit addig róla gondoltak. Persze drasztikus váltásra azért senki ne gondoljon, de a stílusa egészen biztosan finomodott.

Habár nagyon fiatal volt, amikor az ominózus szexvideója miatt még az is hallott róla, aki egyébként nem követte a sztárhíreket, kiderült, nem egyszer élt bántalmazó párkapcsolatban, amiről nem is olyan rég beszélt először. És arról is, hogy az említett szivárogtatás miatt súlyos mentális gondokkal küzdött.

Paris Hilton és Nicole Richie
Megnézem
Összes kép (10)

Idén nyáron felröppentek a pletykák, hogy gyereket vár, ezt azóta cáfolta. Mindenesetre boldogan él vőlegényével, Carter Reummal, aki a születésnapján kérte meg a kezét

Most legújabban a Netflixen láthatjuk: főzőműsora van, vagy legalábbis egy konyhában vették fel a jeleneteket, amiben bemutatja, mennyire nem tud sütni-főzni.

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top