nlc.hu
Sztárok

Curtis egy időre eltűnik a színpadról

Curtis határozatlan időre eltűnik a színpadról: „Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is”

Curtis nagyon elfáradt az elmúlt egy évben, ezért kis időre visszavonul.

Curtisnek nehéz éve volt: azon kívül, hogy rengeteg fellépése és tévés munkája volt, a magánéletében is akadtak gondok. Nemrég arról beszélt, hogy reméli, hamarosan kiderül az igazság a bátyjáról és hazamehet hozzájuk. Emellett új párja miatt is sok támadás érte – ezeket nehezen dolgozza fel, így most úgy érzi, eljött az ideje, hogy pihenjen egy kicsit.

„Ez az év megint egy száguldás volt számomra. Rettenetesen elfáradtam, emellett a nyakamba vettem a világ összes gondját… Teljesen lemerültem testileg és lelkileg is. Az idei évre lekötött CURTIS bulikat felfüggesztem, egy-két tv-s szereplést kivéve és eltűnök határozatlan időre a színpadról. A magánéletemben is volt rengeteg csatám a közelmúltban, amit ugyancsak nehezen tudok feldolgozni, de szerencsére a párom, a kisfiam és pár jó barátom sokat segítenek. Szeretlek titeket és hamarosan újra találkozunk, de most pihennem kell” – írta Instagram-posztjában a rapper.

Még több sztárhír: 

curtis

Curtis egy időre visszavonul (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top