nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edináék pere Tibi atya ellen

Kulcsár Edináék másodfokon is pert nyertek Tibi atya ellen

A másodfokú ítélet szerint becsületsértésnek minősült az, ahogy a Tibi atya blog szerzője írt Kulcsár Edináról és Csutiról.
Kulcsár Edina és Csuti

Másodfokon is megnyerte a pert Kulcsár Edina és Csuti a Tibi atya blog ellen, ahol kemény kritikát fogalmaztak meg a házaspárral szemben. A Tibi atya oldal üzemeltetőjét bűnösnek találták kétrendbeli becsületsértésben, és egy év időtartamban próbaidőre bocsátották – írja a Blikk.

Elégedett vagyok az ítélettel, örülök, hogy győzött az igazság. De nemcsak az a fontos, hogy nekünk igazságot szolgáltattak, és kicsit talán végre megnyugodhatunk, hanem az is, hogy így bárki látja, igen is van esély küzdeni a becsületsértésekkel szemben

– mondta a lapnak Szabó András Csuti.

Nagy József, a házaspár ügyvédje elmondta: a bíróság kimondta, hogy ügyfelei nem minősülnek közszereplőknek, hiszen nem gyakorolnak közügyeket, a blogban megjelentek pedig megvalósították a becsületsértés törvényi tényállását.

A házaspár azután fordult bírósághoz, hogy a nagy követőtáborral rendelkező Tibi atya blog szerzője tavaly kemény véleményt fogalmazott meg a magyar celebekről, és konkrétan Kulcsár Edináék gyereknevelési módszereit kritizálták, valamint arra utaltak, hogy a páros a gyermekükkel reklámozza szponzorált tartalmaikat.

(Kiemelt kép: Instagram/Kulcsár Edina)

Becsületsértés az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top