nlc.hu
Sztárok

Háborognak a rajongók a Majka-Curtis koncertek miatt

Dühösek a rajongók, nem tudják, mi lesz a Majka-Curtis koncertekkel

A közönség nem tudja, hogy megtartják-e a beígért koncerteket.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Curtis a közösségi oldalán jelentette be, hogy besokallt az elmúlt egy évben, ezért határozatlan ideig szünetet tart. A lekötött fellépései elmaradnak, ám a Majkával és a zenekarral közös koncertekről nem beszélt. A Sztárban sztár leszek! mestere viszont megnyugtatta a közönséget, hogy nem lesz gond a közös fellépésekkel.

A rapper-műsorvezető elárulta, hogy nem kellett koncerteket lemondaniuk, mivel áprilisig nem lesznek közös fellépéseik. Majka azonban – állítása szerint – nem tud róla, hogy mi áll barátja váratlan visszavonulása mögött. Azt viszont megerősítette, hogy minden rendben van köztük. A rajongók mégis bizonytalanok a jövővel kapcsolatban, a kommentek záporoznak a rapperek oldalain. 

A Bors azt írja, a bejelentés váratlanul érte Curtis barátait, zenész ismerőseit, a koncertszervezőket és a rajongóit is, akik szerda délelőtt még mindenféle gond nélkül tudtak jegyet venni a budapesti, Erkel Színházba meghirdetett Majka&Curtis Swing turnéra. „A hatállomásos Majka&Curtis Swing turné ugyan a Facebookon még szerepel, de azt már korábban lemondtuk. Mivel jelenleg fogalmunk sincs, miként alakul a járvány, nem mertük vállalni a kockázatot” – magyarázta Majoros Péter, az ügyben azonban még nem történt fejlemény, akik vásároltak jegyet, nem tudják, hogy mi a következő lépés. 

Még több sztárhír: 

majka és curtis

Majka és Curtis (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top