nlc.hu
Sztárok

Nyerő Páros: Kármán Odett és Kamarás Norbi sírva vitáztak

Kamarás Norbi: „Ha így megyünk haza, akkor mi szakítunk”

Minden Nyerő Páros-játék alkalmas arra, hogy feszültség legyen a villában, ezt már megtanultuk. Most nem is egy balhé kerekedett, Kamarás Norbi és Kármán Odett sírva veszekedtek egymással.

Tegnap a Nyerő Párosban egymásról kellett véleményt mondania a játékosoknak, miközben a párjukkal összhangban szavaztak arra, ki a legrosszabbul öltözött, vagy ki játssza meg magát leginkább, és talán ebből a két példából is kiderül: akadtak olyan jelzők, amelyeket nehéz lett volna bóknak érteni. Míg a Somfai házaspár a legtöbb pozitív jelzőt bezsebelhette, Zitának nem esett jól, hogy Kamarás Norbi szerint öregesen öltözik, Kinga és Csuti egymást jelölték meg a legkevésbé szavahihetőnek, és ezt L.L. Junior felesége nagyon zokon vette. Szerinte az rendben, ha ő mondja másra, de ő saját magát őszinte embernek gondolja, akinek ez volt a legnagyobb sértés, amit bárkitől kaphatott. L.L. Junior és Kárpáti Rebekáék között is parázs vita pattant ki, aminek az előzetes alapján lesz még folytatása. Edináék viszont állták a sarat, hiába kaptak negatív visszajelzéseket, az előző este után nem érte őket meglepetésként. 

Kamarás Norbi és Kármán Odett a Somfai házaspárral kerültek veszélyzónába

Kamarás Norbi és Kármán Odett a Somfai házaspárral kerültek veszélyzónába (Fotó: Sajtóklub)

A játék után a Somfai házaspárnak kellett távoznia a szavazás után, és végül még a kiesők is azt gondolták: ez mindenkinek így a jobb, éppen azért, ami délután, a játék után történt. Norbi és Odett vitájának ugyanis szinte mindenki fültanúja volt, és abban biztosak voltak a villatársak, hogy ha abban a hangulatban távoznak Kamarásék, akkor nem csak a játék ér véget számukra, hanem a kapcsolatuk is. 

„Ha így megyünk haza, akkor szakítunk” – mondta sírva Norbi Fecónak, aki Rebekával és Pataki Zita férjével, Atival együtt igyekezett őt vigasztalni. Odett is megijedt, amikor látta, mennyire megviselt a párja, akit az együtt töltött másfél év alatt ritkán látott sírni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top