nlc.hu
Sztárok

Vastag Tomi, a Kaméleon nyerte az Álarcos énekest

A Kaméleon, azaz Vastag Tomi az Álarcos énekes győztese

Ő lett a legjobb rejtőzködő 2021-ben.

Az Álarcos énekes fináléjában a Kaméleon lett a végső leleplezett, ő lett a 3. évad győztese. Az álarc pedig Vastag Tomit rejtette.

A Kaméleon, azaz Vastag Tomi az Álarcos énekes győztese

A finálé egy hármaspárbajjal vette kezdetét a Víziló, a Kaméleon és Cápa között. A TOP3 rejtőzködő összecsapását követően a stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján a Cápa lett a Finálé első leleplezettje, ezzel ő végzett a 3. helyen. Leleplezése előtt a Nyomozók leadhatták végső tippjeiket: Szabó Zsófi Nagy Sanyira voksolt, míg Fluor Tomi, Szandi és Nagy Ervin egybehangzóan Szabó Kimmel Tamás nevét mondta. Bejött a három Detektív tippje, tényleg Szabó Kimmel Tamást rejtette a Cápa jelmez.

Leleplezve! Ő volt a Cápa álarc alatt:

A Víziló és a Kaméleon végső párbajával dőlt el az Álarcos énekes fináléja. A Nyomozók és a stúdióban ülő nézők szavazatai alapján az Álarcos énekes 3. évadát a Kaméleon nyerte meg, így a 2. helyen végző Víziló leleplezése következett. A Detektívek az elhangzott nyomok alapján egybehangzóan Cserpes Laurára voksoltak. A Víziló maszk tényleg Cserpes Laurát rejtette.

Leleplezve! Ő volt a Víziló álarc alatt:

A győztes Kaméleon díjátadója előtt a Nyomozók leadhatták a 3. évad legvégső tippjeit. Nagy Ervin Vastag Csabára, Szabó Zsófi és Szandi Vastag Tomira, míg Fluor Tomi Gáspár Lacira voksolt. A Kaméleon maszk alatt valójában Vastag Tomi rejtőzött. Ő lett így az Álarcos énekes 3. évadának legjobb rejtőzködője.

A Kaméleon, azaz Vastag Tomi az Álarcos énekes győztese

A Kaméleon, azaz Vastag Tomi az Álarcos énekes győztese

Leleplezve! Ő volt a Kaméleon álarc alatt:

Ők voltak az Álarcos énekes 3. évadának leleplezettjei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top