nlc.hu
Sztárok

Rába Timi lánya harmadik lett a szépségversenyen

Rába Timi csodaszép lánya harmadik lett a Miss Universe szépségversenyen

Tóbiás Nina lett a Miss Universe második udvarhölgye.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a hétvégén kiderült, hogy a 20 éves Jázmin Viktória lett a Miss Universe idei királynője. A verseny zsűrijében Yvonne Dederick, a Nyerő Párosban is bizonyító Kárpáti Rebeka és párja, Frohner Ferenc hairstylist, Kocsis Korinna, Curtis, Dr. Kárász Tamás plasztikai sebész és Panyik Gábor, a Miss Universe Hungary jogtulajdonosa kapott helyet.

Azóta az udvarhölgyekről is láthattunk képet, a második udvarhölgy pedig nem más, mint Rába Tímea lánya, Tóbiás Nina, aki régóta modellkedik, de először próbálta ki magát egy szépségversenyen.

„Örömmel osztom meg Veletek, hogy Nina a tegnap este megrendezett Miss Universe versenyen 2. Udvarhölgy lett! Szépsége, természetessége, bája,mindig elvarázsol! Nagyon büszke vagyok Rá! Ő, az én gyönyörű kislányom, aki kívül, belül ragyog! Szeretlek Kincsem” – írja közösségi oldalán az egykori szintén sikeres modellkarriert befutó Rába Tímea.

rába timi és lánya nina

Rába Timi a lányával (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top