nlc.hu
Sztárok

Császár Előd a tragikus autóbalesetéről

Császár Előd: „Az utcán legyilkosoztak” – a 23 évvel ezelőtti tragikus autóbalesetéről vallott a zenész

Az énekes-DJ tagadja, hogy ivott vagy drogozott volna, mielőtt kocsiba ült.

Császár Előd a gyerekkori szexuális zaklatásán kívül a 23 évvel ezelőtti, halálos kimenetelű autóbalesetéről is vallott a péntek este adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. A zenész a balesetet követő meghurcoltatásról is mesélt, valamint arról is, milyen lelki sérüléseket hagyott benne a tragédia – írja a Bors.

Császár Előd

Császár Előd állítja, tisztán ült a volán mögé (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

„15 évig ezzel álmodtam. Az nem igaz, hogy ittam és drogoztam. (…) A hangot bármikor fel tudnám idézni, mint ahogy azt a pillanatot is, amikor a szélvédőm összetörik és vérzik a fejem, vagy amikor a szemem láttára meghalt. Láttam, ahogy eltávozik belőle az élet. Nekem ott, abban a pillanatban lett végem” – vallotta be Császár Előd, aki a balesetet követő napon a nép haragjával szembesült.

„Az utcán legyilkosoztak, pedig nem vagyok az. Azt nevezik így, aki egy lapáttal fejbe ver, vagy egy késsel leszúr valakit” – mondta el a zenész, aki csak pszichológus segítségével tudott túllépni a tragédián, ám feldolgozni a mai napig nem tudta.

Olvass még Császár Elődről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top