nlc.hu
Sztárok

Megjelent az El a kezekkel a papámtól! betétdala.

Így énekel Csobot Adél – megjelent az El a kezekkel a papámtól! betétdala

Videoklippel érkezett a El a kezekkel a Papámtól! című film slágergyanús betétdala, Csobot Adél előadásában.

A Petőfi TV Friss című műsorában tegnap este hivatalosan is bemutatásra került az Eszter dalából készült videoklip. A szerzeményt Csobot Adél szólaltatja meg, akinek az El a kezekkel a Papámtól! csupa szív táborvezetője, Eszter az első filmes főszerepe. A filmben az X-Faktor mentorán kívül Pálmai Annát, Gubás Gabit, Nagypál Gábort és a film gyerekszereplőit is hallhatjuk énekelni.

Csobot Adél nyilatkozott is Eszter daláról. „Ahogy meghallottam Eszter dalát, rögtön azt éreztem, hogy ez a betétdal egy telitalálat, úgy zenei stílusában, mint szövegében tökéletesen passzol a filmhez. Bízom abban, hogy az emberek szeretni fogják, működni fog és hamarosan sláger lesz!”

Az Eszter dalából készült videoklipben a film főszereplői mellett a film néhány ikonikus díszlete is megjelenik, mint például a cilinder, a pompás oldtimer autó, a titokzatos Kálmán gép, a végén pedig a rendező, Dobó Kata is felbukkan.

csobot adél

Csobot Adél (Fotó: Bara Szilvia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top