nlc.hu
Sztárok

Csobot Adél az anyaságról és a párkapcsolatáról

Csobot Adél: A gyerekeim születésekor újjászülettem!

Mostanában nincs megállás Csobot Adélnál, amellett, hogy anyaként helytáll a mindennapokban, jó pár hete filmet forgat és az RTL Klub műsorában is nyomoz. Munkájáról, magánéletéről az nlc-nek mesélt.

Igazán pörgősek a napjaid mostanában. Hogy bírod?

Őszintén szólva sokszor eszembe jut, hogy milyen volt tavasszal, amikor otthon voltunk a koronavírus első hullámakor Németországban. Jó volt megnyugodni, pihenni, imádtam, hogy minden időmet a gyerekekkel és Bencével tölthetem. De ezt a mostani pörgést is szeretem! Boldoggá tesz, hogy újra nyomozó lehetek az Álarcos énekes második évadában, nem beszélve arról, hogy az El a kezekkel a Papámtól! című filmben kipróbálhatom magam színésznőként is.

Mennyire más ez az évad az Álarcos énekesben?

Nekem már az első is kifejezetten izgalmas feladat volt, minden percét élveztem. Ennél az évadnál már azt érzem, hogy minden olajozottan működik. Külön öröm számomra, hogy Hargitai Bea is csatlakozott a nyomozók közé, jó vele dolgozni, remek a humora. Bencével pedig mindig is élveztük a közös munkákat, sokszor még hazafelé menet a kocsiban is azt találgatjuk, hogy ki lehet egy-egy álarc mögött. Ő helyzeti előnyben van, mivel közelebb van az álarcosokhoz. (nevet)

Csobot Adél az El a kezekkel a Papámtól! című film forgatásán (Fotó: Csobot Adél)

Csobot Adél az El a kezekkel a Papámtól! című film forgatásán (Fotó: Csobot Adél)

Más a show és a más a film. Melyik forgatáson érzed magad jobban?

A tévés munkát már ismerem, és szeretem minden pillanatát. A filmforgatás viszont teljesen új terület nekem, nagyon izgultam az első napokban, de azóta belerázódtam. A színészi feladatok alapos felkészülést igényelnek, és én szerencsére olyan típus vagyok, aki mindig előre készül. A film bővelkedik izgalmas jelenetekben, a napokban például egy olyan esést vettünk fel, ahol dublőr helyettesített. Figyeltem minden mozdulatát, hiszen ugyanabból a helyzetből kellett folytatnom, ahol ő abbahagyta. Ez nagy koncentrációt igényelő feladat, de én nagyon élvezem.

Milyen gyerekekkel dolgozni?

Úgy érzem, könnyen megtalálom minden gyerekkel a közös hangot, hamar befogadnak maguk közé. Ráadásul nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, így ez nekem külön öröm.

A filmben együtt dolgozol Pálmai Annával, mesélnél egy picit a közös munkáról?

Mindenkivel nagyon gördülékenyen megy a munka, de ha ki kell emelni valakit, akkor leginkább Annával találtuk meg a közös hangot. Sokat forgatunk együtt, nagyon megszerettem őt, hálás vagyok, hogy megismerhettem és együtt dolgozhatunk. Egy nagyon kedves és tehetséges embert ismerhettem meg a személyében.

Te énekled a film egyik betétdalát. Mi a véleményed a dalról?

Amikor először meghallottam, rögtön azt éreztem, hogy tökéletesen illik a filmhez, úgy zenei stílusában, mint szövegében. Bízom benne, hogy ez a varázslatos dal működni fog, és a közönség szeretni fogja.

A gyerekek nem hiányolnak otthon?

Szerencsére jól veszik az ilyen szituációkat, persze amikor csak tudunk, együtt vagyunk. Ha filmet forgatok, rendszerint Bence van velük, amikor pedig együtt dolgozunk, akkor van segítségünk. Alig várják, hogy én csináljam az ebédet, mert csak Anya tudja pont úgy elkészíteni a kedvenc fogásaikat, ahogy ők szeretik.

Csobot Adél a kisfiával (Fotó: Csobot Adél)

Csobot Adél a kisfiával (Fotó: Csobot Adél)

Sokat főzöl egyébként?

Régen is főztem, de amióta gyerekeim vannak, igyekszem mindennap, bár ez most a forgatások miatt sajnos nem mindig megoldható. A gyerekeknek külön öröm főzni, sok mindent megtanultam az utóbbi időben elkészíteni, szeretek kísérletezni a konyhában. Az egészséges táplálkozás is fontos szempont nálam, ezért próbálom magamat és a családomat is erre ösztönözni.

Bencét milyen étellel tudod levenni a lábáról?

Bence még húsevő, ezért azzal tudom lenyűgözni, ha rántott húst sütök neki, bár mostanában ő is barátkozik a húsmentes ételekkel. Gyakran próbálok neki húsos ételeket készíteni vegán étrend szerint.

Csobot Adél és Istenes Bence (Fotó: Csobot Adél)

Csobot Adél és Istenes Bence (Fotó: Csobot Adél)

Hatalmas energiát sugárzol, amikor beszélsz. Mindig pozitívan gondolkozol?

Próbálok, igen, de bevallom, nekem is vannak rossz napjaim, nem is szoktam titkolni, ha nincs jó kedvem. De alapból egy nagyon temperamentumos lány vagyok, aki arra törekszik, hogy mindenben megtalálja az örömét, megtartsa az egyensúlyt.

Sokat változtál, mióta anya lettél?

Mindkét gyerekem érkezésekor azt éreztem, hogy újjászülettem, több lettem általuk. Bár a gyereknevelés nem könnyű pálya, mégis élvezem minden pillanatát.

Mennyit foglalkozol a külsőddel?

Most kevés időm jut arra, hogy eljárjak edzeni, de szeretném ezt visszaépíteni az életembe. Sokszor jelez is a testem, hogy hiányolja a sportot, rosszabb az állóképességem. Törekedni fogok rá a forgatások után, hogy többet mozogjak, hiszen ez az egészségem miatt is nagyon fontos.

A szépségápolásra van időd?

Mivel rengeteget sminkelnek a mindennapokban, ezért fontos, hogy ápoljam az arcomat, amikor csak tehetem. Azzal tudok a legtöbbet adni a bőrömnek, ha nem sminkelek, amikor nem dolgozom. Mostanában előfordult, hogy érzékennyé vált a bőröm, és kellett pár nap pihenő, amíg újra a régi lett. De ez egy ilyen időszak, később majd jöhet a pihenés.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

💭🌸☁️ #reklam #GASjeans #keresemavirágom #medálommápréselem

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés,

Akkor most egy ideig Magyarországon maradtok.

Igen, a forgatások idejére, de a bázisunk egyelőre Németország. Ha Budapesten vagyunk, általában pörgünk és dolgozunk, ezzel ellentétben Németországban kicsit nyugalmasabb az életünk.

Csobot Adél és Istenes Bence otthon és a munkában is jó páros: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top