nlc.hu
Sztárok

Forgács Gábor a rák után a koronavírust is legyőzte

A rákból kigyógyult Forgács Gábor a koronavírust is legyőzte

Forgács Gábor kórházba is került a fertőzés miatt, de a rák után a koronavírust is legyőzte.
Forgács Gábor

Forgács Gábornál tavaly nyáron diagnosztizáltak prosztatarákot, több műtéten átesett. Hihetetlen lelkierőről tett tanúbizonyságot az elmúlt egy évben, és sikerült kigyógyulnia a rákból.

Nemrégiben azonban újabb nehézséggel kezdett megküzdenie: hiába tartott be minden óvintézkedést, augusztusban elkapta a koronavírust – írja a Blikk.

Meggyőződésem, hogy a két Pfizer-oltásnak köszönhetően úsztam meg viszonylag könnyen a fertőzést, mert bár kórházba is kerültem néhány napra, nem voltak komoly tüneteim. A csípőm fájt nagyon, de hogy ennek a vírus volt-e az oka, máig nem tudom. Mindenesetre a biztonság kedvéért kaptam egy csomó vitamint és oxigént is a békas*gg, akarom mondani a békesség kedvéért, hogy megkönnyítsék a légzésem, de három nap után haza is engedtek

– mondta a lapnak viccelődve Forgács Gábor.

A színész havonta jár kontrollra, és a fertőzés után négy hónappal, jövő januárban megkaphatja a harmadik oltást is. Most úgy érzi, végre újra süt a nap az életében.

(Kiemelt kép: TV2 / Mokka – videó)

Forgács Gábor az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top