nlc.hu
Sztárok

Új businessbe kezdtek Ördög Nóráék a Balatonnál

Nem elég a kisbolt: nem akármibe fogott Ördög Nóra és Nánási Pál a Balatonnál

December negyedikén valami teljesen újba fog bele Ördög Nóra és Nánási Pál Balatonakarattyán. A hírt a pár a Facebookon jelentette be: a korcsolyázók nagy örömére.
Jégpályát nyit Ördög Nóra és Nánási Pál

Jégpályát nyit a nemrég még a Maldív-szigetekről fürdőruhás képeket posztoló Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Balatonakarattyán, az üzletük mellett. A poszthoz a balatoni település hírmondó linkjét is mellékelték, ahol Kerékfy Pál ír arról, mennyire örül a házaspár kezdeményezésének.

A most szombat ismét egy mérföldkő a Nekem a Balaton életében… Íme a legfontosabb információk a balatonakarattyai jégpályáról! De a lényeg: december 4-én nyitunk, és ingyenes lesz! Gyertek!

–idézi a műsorvezetőt a Blikk.

A hírmondó szerint sok embernek okoz majd örömet a jégpálya, és a csodás karácsonyi hangulat fontos eleme lesz decemberben. Vonzó lehetőséget nyújt majd egy kellemes időtöltésre.

Helyreigazítás: Cikkünkben korábban valótlanul állítottuk, hogy Kerékfy Pál Balatonakarattya polgármestere. A hibát javítottuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top