nlc.hu
Sztárok

Németh Lajos megmutatta a fiú unokáját

Ritka pillanat: Németh Lajos megmutatta a fiúunokáját

A meteorológus büszkén pózol az unokájával.

Németh Lajos egy héttel ezelőtt utazott el Finnországba, hogy végre lássa az unokáit, ugyanis két éve nem volt lehetősége erre. „Három, Finnországban élő, de magyar nyelven perfektül beszélő unoka. Emil, a legkisebb, 12 éves. Nagyon vár. Remélem, sokat fogunk pingpongozni. A 14 éves Linda és a már felnőtt, 21 éves Fanni” – mesélte az ötszörös nagypapa, akinek másik két unokája Magyarországon él.

németh lajos

Németh Lajos (Fotó: Smagpictures)

Elárulta, nagyon várta már az utazást, egy hónapig kint lesznek, a karácsonyt is ott töltik. „Február 2-án volt 2 éve, hogy visszarepültünk. Rengeteg olyan családi program volt kint, szalagavató, ballagás a legnagyobb lánynak, és azok az élmények, amelyekről lemaradtam a Covid miatt. Most háromszorosan már védett vagyok, ezért úgy határoztunk, hogy most meglátogatjuk őket, mint nagyszülők, hiszen nagyon repül az idő, és úgy nőnek fel lassan az unokák, hogy csak Skype-on beszélgetünk egymással, de az nem ugyanolyan, mintha az ember megölelheti a saját unokáját” – vallotta be Németh Lajos, aki a legkisebb unokáját meg is mutatta a követőinek.

„Emil az öt unokám közül a harmadik, az egyetlen fiú. »Sajnos« túl jól pingpongozik. Egyre nagyobb bajban vagyok, ha suli után kihív egy meccsre. Lassan figyelem innen Finnországból is, hogy fehér lehet-e a karácsony. Egyelőre a helyzet nem reménytelen” – írta a képhez az időjós, aki le sem tagadhatná, hogy egykor ebből kereste a kenyerét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top