nlc.hu
Sztárok

Kállay Bori egyedül tölti a szentestét

Kállay Bori két éve egyedül tölti a szentestét

Ennek ellenére jól érzi magát.

Kállay Bori és Vitray Tamás éppen két éve, éppen az ünnepek előtt váltak el. 32 év házasság alatt megszokja az ember, hogy mindig van mellette valaki, ám a művésznő egyedül is nagyon jól érzi magát: energikus és nem hajlandó bánkódni. Amióta a lányának családja van, már nem mennek át hozzá szenteste, de ez szerinte így van jól.

kállay bori szenteste

Kállay Bori egyedül karácsonyozik (Fotó: Smagpictures)

„A szenteste legyen mindenkinek a sajátja. Amióta a lányomnak családja van, mindig meghagytam ezt nekik, és ez mára sem változott. Szeretek egyedül is lenni” – mondta a Story magazin ünnepi számában Kállay Bori, aki idén is egyedül tölti a szentestét. A művésznő a lányával való kapcsolatáról is mesélt. 

,,Pici korától mindent megbeszéltem a lányommal, mint egy felnőttel. Ahová csak tudtam, magammal vittem, és minden szabadidőm az övé volt, így nem lett törés a kapcsolatunkban. Nagyon jó a viszonyunk. Persze a felnőttkor hozott megoldandó problémákat, és volt, hogy nem értettünk egyet, de rájöttem, nem szólhatok bele az életébe. Mindenkinek hagyni kell, hogy a maga útját járja végig. Viszont ha baj van, akkor ott vagyok neki védőhálóként” – részletezte a 73 éves színésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top