nlc.hu
Sztárok

Kállay Bori egyedül él

Kállay Bori nem vágyik szerelemre: „Jó társa vagyok saját magamnak”

A színésznő remekül érzi magát.

Kállay Bori válása óta egyedül él, közel három évtizede lakik Gödön. Elmondása szerint cseppet sem magányos, hiszen mindig van társasága, emellett a színészetről sem feledkezett meg.

Kállay Bori

Kállay Bori (Fotó: Schumy Csaba)

„Megvan bennem a képesség a továbblépésre. Ha történik velem valami negatív dolog, mivel nem szeretek szenvedni, megrázom magam, aztán továbbmegyek. Olyan ez, mint amikor vendégségben eltörik a kristályváza. Siránkozhatunk és tönkretehetjük a bulit, de azzal a vázán már nem segítünk. Valahogy így állok én az életemhez. Emellett ösztönösen keresem azokat a dolgokat, amelyek boldoggá tesznek. Ilyen a természet. A kertem, ahová a kríziseim során mindig menekültem. A növényekkel foglalkozni számomra terápia. Aztán az állatok. Odisz nevű cicám, amelyet a barátaimtól örököltem, tavaly ment el, de mintha csak tudná az új cicájuk, hogy szükségem van a macskatársaságra, mindig átjár hozzám. Nem kérdés, hogy a macskák vonzódnak hozzám. Egyelőre újabb cicát nem vállalok, mert az előadások miatt sokat utazom, és nem szeretném egyedül hagyni” – mesélte a nemrég 75. életévét betöltő színésznő a Meglepetés magazinnak, majd azt is elárulta, vágyik-e a szerelemre.

„Ezt nem tudom elképzelni, de igazából nem is vágyom rá. És nem azért, mert valaki pótolhatatlan, hanem mert ebben a korban az ember már igényes. Különben is, jó társa vagyok saját magamnak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top