nlc.hu
Sztárok

Tornóczky Anita erre költi a nyereményét

A Konyhafőnök VIP: Kiderült, mihez kezd a nyereményével Tornóczky Anita

A Konyhafőnök VIP-re nagyon sokat készült, a sok gyakorlásnak pedig meg lett az eredménye Tornóczky Anita vihette haza a több milliós fődíjat.

Tornóczky Anita nagyon boldog volt, amikor kihirdették az eredményt. „Minden adásra úgy készültem, hogy csak egy lépéssel előre gondolkodtam. Sokszor úgy hívtam fel a párom, hogy azt hittem, aznap tényleg kiesek a versenyből. A döntőn pedig úgy álltam ott, hogy megnyerem, vagy második leszek, de én mindent megtettem és büszke voltam arra, ahogy odáig jutottam” – kezdte az nlc-nek Anita.

Tornóczky Anita Németh Kristóffal szállt harcba a végső győzelemért (Fotó: RTL Klub)

Tornóczky Anita Németh Kristóffal szállt harcba a végső győzelemért (Fotó: RTL Klub)

,,Rengeteget tanultam ebben a pár hetes időszakban, mind a főzés tekintetében, mind emberileg. Az élet pedig visszaigazolta, hogy szorgalommal, kitartással és megfelelő alázattal az ember eredményt érhet el. Az eredményhirdetéskor ott volt a párom és az édesanyám is, mindketten nagyon büszkék voltak rám. Főleg anyukám, akinek láttam a szemében, hogy borzasztóan meghatódott. Nagyon jó érzés volt az a mérhetetlen szeretet, ami felém áradt” – mondja Anita. 

Anita el sem hitte, hogy ő nyert (Fotó: RTL Klub)

Anita el sem hitte, hogy ő nyert (Fotó: RTL Klub)

Anita azt is elárulta, mire költi majd nyereményét.

Egy rehabilitációs kutyaközpontot szeretnék nyitni, ahol táborokat tarthatok a felelős állattartásról, kezelnénk a viselkedés problémás kutyusokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top