nlc.hu
Sztárok

Damu miatt támadták, letiltotta a kommenteket Vajna Tímea

Letiltotta a kommenteket Vajna Tímea

Mocskolódó üzenetek árasztották el Vajna Tímea közösségi oldalait Damu Roland halála után.

December 27-én délelőtt érkezett a hír, hogy 47 éves korában elhunyt Damu Roland színész. Damu korábban Vajna – akkor még Palácsik – Tímea párja volt, ám kapcsolatuknak drámai vége lett. A színészt ugyanis nemi erőszak és bántalmazás miatt jogerősen elítéltek, melynek következtében három évet töltött börtönben. 

Damu Roland

Az igazság című könyvét dedikálja a Corvin Plázában, amit feleségével együtt írtak (fotó: Smagpictures)

Szabadulása után Damu is próbált új életet kezdeni. Ám egyre nehezebb anyagi helyzetbe került, sokat betegeskedett, zűrös magánéletéről is sokat lehetett hallani. 

Halálhírét követően szinte egymásnak feszültek az emberek a kommentekben. Véleménye mindenkinek volt, azonban sokan nyomdafestéket nem tűrő stílusban adtak ennek hangot. Nem kevesen voltak azok, akik nem a cikkek alatt reagáltak a hírre, hanem egyenesen Vajna Tímea Instagram-oldalára mentek, és minősíthetetlenül mocskolódtak a fotói alatt. Olyan áldozathibáztatás, gyalázkodás és “majd én megmondom a tutit” kommentháború indult, amelynek következtében Vajna hétfő estére kikapcsolta a hozzászólási lehetőséget az oldalain.

Egyelőre senki nem kommentelhet…

Mintha elfelejtenék a hozzászólók, hogy egy ember meghalt, egy másik emberben pedig olyan sebeket tépnek fel, amelyet senki nem akar átélni…

Ez történt az elmúlt 24 órában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top